خبرهای داغ:

این دمنوش‌ها در این روزهای سرد کرمانشاه مانند شوفاژ عمل می‌کنند

یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی با توجه به برودت هوای حال حاضر حاکم بر استان، گفت: بهتر است در فصل سرد سال از خوراکی‌های گرم بیشتر استفاده شود.
کد خبر: ۹۵۷۰۲۱۴
|
۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، با ورود سامانه بارشی از سه‌شنبه هفته گذشته به کشور، استان کرمانشاه زمستان واقعی را با سوز و سرمای استخوان‌سوز به خود دیده است.

همه قسمت‌های کرمانشاه درگیر برودت و سردی هوای شدید شده، اما قسمت شمالی استان همچون اورامانات و کنگاور با بارش برف؛ سفیدپوش هم شده و برودت و سردی بیشتری احساس می‌شود.

همین برودت هوا در کرمانشاه، هم‌استانی‌ها را از ترس ابتلا به بیماری‌های شایع فصل سرما همچون سرماخوردگی خانه‌نشین کرده و هر فردی سعی دارد به نوعی بدن خود را گرم کند که در عین حال، مصرف خوراکی‌های متناسب با روزهای سرد علاوه بر اینکه سطح انرژی را بالا نگه می‌دارد؛ احتمال ابتلا به بیماری‌های شایع در این فصول را نیز کاهش می‌دهد.

مریم شیرمستی مشاور تغذیه و رژیم درمانی در این رابطه می‌گوید، بهتر است در فصل سرد سال از خوراکی‌های گرم بیشتر استفاده شود.

وی استفاده از دمنوش دارچین، زنجبیل، آویشن، بابونه، بهار نارنج، زعفران و رازیانه را توصیه کرد و گفت: غذاهای سرد را در این روزهای سرد زمستانی می‌توان به مقدار مناسب و به همراه مصلحات یا ادویه‌های گرم( زیره، زردچوبه، زنجبیل و دارچین) میل کند به عنوان مثال اگر ماست را مصرف می‌کنید با عراق نعناع، زیره و یا سیاه‌دانه استفاده کنید.

این مشاور تغذیه و رژیم درمانی خاطرنشان کرد: در وعده صبحانه با استفاده از چای دارچین، چای زنجبیل با استفاده از خرما، عسل و یا استفاده از انواع شیره‌های گیاهی همانند شیره خرما و شیره انگور، بدن را به سمت گرما ببرید.

وی تصریح کرد: همراه با برنامه غذایی که پیش می‌برید،  تحرک خود را افزایش دهید تا بدن به سمت گرما پیش رود.

شیرمستی تصریح کرد: تحرک کافی در طول روز‌های سرد؛ سبب افزایش جریان خون می‌شود، لذا بدن به سمت گرمای بیشتر می‌رود.

وی اضافه کرد: با استفاده از گرمی‌ها در وعده صبحانه یا حتی در طول روز برای نوشیدنی‌ها و میان وعده‌ها ضمن داشتن تحرک کافی؛ می‌توانید در مقابل فصل سرد سیستم ایمنی خود را تقویت کنید.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار