به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان، روحاله خدابندهلو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آنچه که همواره در بحث مناسبسازی مطرح میشود این است که معلولیت یک تهدید بالقوه است، حوادث همیشه وجود دارد و برایناساس امر مناسبسازی باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.
سرپرست بهزیستی استان زنجان گفت: در کارشناسی مناسبسازی مسکن مددجویان باید عملکرد، وضعیت و شرایط محل زندگی فرد بهدرستی تجزیه و تحلیل شود تا این امر به بهبود عملکرد فرد کمک کند.
وی افزود: بخشی از اعتبارات از طریق تسهیلات پرداختی به متقاضیان و بخشی از طریق کمک بلاعوض بهزیستی که در اختیار افراد قرار میگیرد، تأمین میشود و مابهالتفاوت مورد نیاز برای تکمیل پروژهها با کمک گروههای جهادی و استفاده از ظرفیت خیرین توسط بسیج سازندگی اجرایی میشود.
خدابندهلو در خصوص مناسب سازی واحدهای اختصاصیافته به افراد دارای معلولیت در نهضت ملی مسکن گفت: طبق هماهنگی و مذاکرات صورتگرفته با ادارهکل راه و شهرسازی استان، مناسبسازی کلیه فضاهای باز، معابر و محوطهها، مناسب سازی داخلی بلوکهای مسکونی و فضاهای مشاع ساختمان، مناسب سازی واحدهای مسکونی متعلق به متقاضیان دارای معلولیت جسمی- حرکتی در دستور کار مجریان پروژههای مسکن ملی قرار گرفته است.
سرپرست بهزیستی استان زنجان بیان کرد: مطابق با تصمیمات اتخاذ شده در جلسات مشترک با ادارهکل راه و شهرسازی استان، مناسبسازی واحدهای تخصیصیافته به افراد دارای معلولیت که از ویلچر استفاده میکنند در اولویت قرار گرفته و واحدهای تخصیص یافته به این افراد بهصورت کامل و با رعایت همه ضوابط مربوطه، مناسبسازی خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: بدیهی است بسیاری از تغییرات، نیازمند تامین تجهیزات مناسب سازی مانند بالابر، وسایل فعالیتهای روزمره زندگی و تجهیزات مرتبط با معلولیتهای هوشی رشدی، جسمی حرکتی، حسی و شناختی است، انجام و تکمیل فعالیت مذکور تامین اعتبار در زمان مناسب مسیر میشود.