برگزاری ششمين همایش روز مهندس در دانشگاه صنعتی همدان / ضرورت توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، دکتر امیر مومنی با اشاره به برگزاری ششمين همایش روز مهندس با حضور صنایع استان در روز یکم اسفندماه سالجاری در دانشگاه صنعتی همدان اظهار کرد: این همایش با شعار «مهندس جوان، رشد تولید، ایران قوی» برگزار میشود و حضور بخش صنعت در همایش روز مهندس در دانشگاه از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی اضافه کرد: این همایش فرصتی برای ظهور و بروز ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه و نقطه عطف تعامل این دو حوزه مهم در تحقق اهداف کشور در حوزه اقتصاد دانش بنیان است.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به اینکه با ارتباط مستمر دانشگاه و مفاخر صنعت استان، روابط و تبادلات بین آنها نیز تقویت خواهد شد، گفت: با توجه به گذشت حدود ۱۷ سال از تاسیس دانشگاه صنعتی همدان تبدیل آن به دانشگاهی روبه رشد و تاثیرگذار نیازمند تعمیق بیشتر روابط با صنایع استان هستیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی همدان خانه صنایع استان است، گفت: ارتباط صنعت و دانشگاه باید توسعه پیدا کند و قطعا رفت و آمد صاحبان صنایع و دانشگاهیان بسیار راهگشا و برای نسل جوان و دانشجویان و اساتید جوان امیدآفرین خواهد بود.
مومنی اظهار کرد: دانشگاه صنعتی همدان دانشگاهی است که در تلاش برای نقش آفرینی به عنوان دانشگاه نسل چهار، رسالتپذیر و ماموریتگرا است، افزود: این دانشگاه آماده است در مسیر ماموریت رفع مشکلات صنایع و تامین نیروی متخصص آن ها حرکت کند و البته این حرکت، همکاری دو طرفه را میطلبد که خوشبختانه این عنایت در صنعت و دانشگاه وجود دارد.
وی عنوان کرد: حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه حرکت به سمت یکدیگر است و این راهبرد را در استان همدان میتوان به یک الگو بدل کرد و این ظرفیت در بخش صنعت استان و همچنین دانشگاه صنعتی همدان وجود دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان گفت: مرکز هدایت شغلی در دانشگاه راهاندازی شده و در صدد هستیم ارتباط بین دانشگاه و صاحبان صنعت از طریق آن بهبود یابد، در این فضا دانشجویان از تجربیات متخصصان بخش صنعت استفاده میکنند و تزریق دانشجویان در صنعت از اهداف آن است.
وی با اشاره به اینکه هماستانیها باید از عملکرد دانشگاه بهرهمند شوند، افزود: امیدافزایی و مهارتافزایی بین دانشجویان میتواند با همکاری صنعت و دانشگاه بیش از پیش تقویت شود.
مومنی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی همدان ظرفیت خوبی برای همکاری با صنعت دارد، تصریح کرد: برگزاری کارگاههای مهارتی، طرح بورسیه صنعتی و توسعه رشته های تقاضامحور با همکاری صنایع باید به طور مستمر پیگیری شود تا دستاورد مثبتی در افزایش مهارت حرفه ای و عملی دانشجویان داشته باشد.
انتهای پیام/