به گزارش خبرگزاری بسیج، «مجید میرزایی» کارشناس اداره هنری و سینمایی ارتش در گفتوگویی با بیان اینکه توجه به مجاهدتهای رخ داده در دوران دفاع مقدس و تبیین آن برای نسل جوان از جمله مصادیق جهاد تبیین و وظایف ارتش است، اظهار داشت: ارتش با نگاهی یکپارچه و ملی، حامی و پشتیبان فعالان عرصههای فرهنگی بهخصوص حوزه فیلم و سریال است و همکاری و مشارکت در تولید آثاری نظیر؛ «سلمان فارسی»، «مختارنامه»، «شوق پرواز»، «موقعیت مهدی»، «غریب»، «سرو زیر آب»، «ماجرای نیم روز»، «رد خون»، «منصور»، «زیرخاکی»، «شهید بروجردی»، «دسته دختران»، «آبادان ۱۱۶۰» و …، نشان دهنده حمایتها و پشتیبانیهای گسترده ارتش از آثار نمایشی است.
کارشناس ارشد اداره هنری و سینمایی ارتش با بیان اینکه در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر نیز حمایت از آثار سینمایی در دستور کار قرار داشته است، تصریح کرد: حمایت از تولید فیلمهای سینمایی «آسمان غرب» و «احمد» از جمله فیلمهای سینمایی هستند که ارتش جمهوری اسلامی ایران به شکلهای گوناگونی در تولید آنها نقش داشته و از این آثار حمایت نموده است.
میرزایی در خصوص حواشی پیش آمده در نشست خبری یکی از فیلمهای حاضر در جشنواره فجر امسال که با گلایه تهیه کننده فیلم مذکور در خصوص نحوه همکاری ارتش همراه بود، گفت: تمامی آثاری که روند معمول تصویب فیلم نامه در ارتش را که روندی سهل و کوتاه است، طی نمایند، میتوانند از حمایتهای ارتش برخوردار شوند؛ این در حالی است که تهیه کننده مذکور بدون ارسال متن فیلمنامه و حتی طرح کلی فیلم به اداره فیلم وسریال ارتش، خواستار برخورداری از حمایت شده است.
وی افزود: با پیگیریهای به عمل آمده از سوی اداره فیلم و سریال ارتش، متن اولیه فیلمنامه مذکور به صورت غیرحضوری و غیررسمی با تأخیر بسیار زیاد و در بستر شبکههای اجتماعی مجازی، به این فیلم و سریال ارتش ارسال شد. کارشناسان این اداره با اولویت خیلی فوری متن اولیه را بررسی و ناکافی و ناقص برآورد نمودند و خواستار رفع نواقص و ویرایش متن توسط فیلم ساز محترم شدند که به دلیل قرار داشتن طرح در مرحله نهایی تولید، این خواسته از سوی فیلم ساز اجابت نشد.
وی در پایان گفت: توصیه ما به تولیدکنندگان آثار سینمایی، توجه به زمان مناسب برای ارسال متن فیلمنامهها و ارسال متون از طریق مجاری رسمی به اداره فیلم و سریال ارتش است.