خبرهای داغ:

رتبه اول خوزستان در حوزه مولدسازی/ پایان مجوز‌های کاغذی و امضا‌های طلایی از ۱۴۰۳

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان گفت: در حوزه مولدسازی، دارایی‌های منجمد شناسایی و برای رونق بخش‌های مختلف استفاده می‌شوند که خوزستان نسبت به ۳ سال گذشته در این حوزه رشد ۵۸۰ درصدی داشته است.
کد خبر: ۹۵۷۸۱۷۴
|
۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۴

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان امید احمدی امروز ۲۱ بهمن‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه در اهواز، سرمایه‌گذاری خارجی در استان را یک حلقه مفقوده عنوان و اظهار کرد: در ۱۰ ماهه سال جاری ۹ سرمایه‌گذار را جذب کردیم که ارزش پروژه‌های تعریف شده آن، ۳۸ هزار میلیارد تومان بوده است.

وی با بیان اینکه این سرمایه‌گذاری‌ها در بخش‌های‌ مختلف مانند صنعت، پتروپالایش، پالایشگاه و نظایر آن‌ها خواهد بود، افزود: طبق مصوبات انجام‌شده ظرف یک ماه آینده ۵۰ درصد مبلغ این سرمایه‌گذاری‌ها جذب خواهد شد که از این میزان برای حدود یک هزار و ۷۰۰ نفر شغل ایجاد خواهد شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان از کسب رتبه اول خوزستان در حوزه مولدسازی خبرداد و گفت: در حوزه مولدسازی دارایی‌های منجمد شناسایی و برای رونق بخش‌های مختلف استفاده می‌شوند که خوزستان نسبت به سه سال گذشته در این حوزه رشد ۵۸۰ درصدی داشته است.

احمدی ادامه داد: به همین منظور ۷۰۰ ملک مازاد تاکنون در استان شناسایی و مصوب شده است و منتظر تدوین بسته رونق برای آن‌ها هستیم.

وی گفت: از طرح‌هایی که به واسطه مولدسازی در دستور کار قرار گرفته‌اند می‌توان به بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی گلستان، طرح آبرسانی فدک و تامین خوابگاه دانشجویی متاهلان اشاره کرد.

احمدی از وصول ۱۰۵ درصدی درآمدهای مالیاتی در ۱۰ ماهه سال جاری خبرداد و عنوان کرد: از ۲۸۶ هزار میلیارد ریالی که برای درآمدهای مالیاتی خوزستان در سال ۱۴۰۲ تعیین شده بود تاکنون حدود ۲۵۰ هزار میلیارد ریال آن در ۱۰ ماهه امسال وصول شده است که با توجه به درآمدهای مالیاتی ۲ ماه آخر سال، وصول ۱۰۵ درصدی مالیات را نشان می‌دهد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ یک حساب پیشرفت عدالت در استان ایجاد شده است که مازاد درآمدهای وصولی مالیاتی استان و اقساط وصولی تسهیلات تبصره ۱۸ سال‌های گذشته باید به حساب این صندوق واریز شود و زیر نظر شورای برنامه‌ریزی خوزستان به مسائل مختلف استان اختصاص یابد.

وی اظهار کرد: این حساب متناظر صندوق توسعه ملی است و منابع این حساب در راستای اشتغال و رونق تولید است و ماهانه نیز یک دوازدهم از درآمدها باید به این حساب واریز شود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها