به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان علی سروری مجد در نشست هماندیشی با موضوع تقریب اقوام و انتخابات که امروز (۵ اسفندماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: مرجعیت علمی و نقشآفرینی در عرصههای علمی جهانی از سرفصلهای اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی و مطالبه جدی دانشگاه از خود است.
وی افزود: تأمل در مسأله کثرت و وجود قبایل و اقوام مختلف انسانی در یک اجتماع یکی از راههای شناخت خداوند است.
قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اهمیت ابتکار دانشگاه آزاد اسلامی در راهاندازی دفتر تقریب بینالمذاهب، تصریح کرد: حوادث غزه بار دیگر نشان داد شیعه یا سنی بودن جمعیت یک کشور تفاوتی در عزم دشمن برای نابودی بشریت و مسلمانان ایجاد نخواهد کرد؛ بنابراین مذاهب مختلف دین اسلام بیش از پیش نیازمند وحدت و همبستگی در مقابل دشمن مشترک خود هستند.
وی با اشاره به ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در نقشآفرینی و ورود به عرصههای مختلف، گفت: نقش استان خوزستان با توجه به تنوع قومی موجود، در تقریب اقوام و وحدتآفرینی در کل کشور و انتقال این ارزش به نسلهای بعد، تأثیرگذار است. راه این انتقال از برگزاری چنین نشستهایی میگذرد و جایی بهتر از دانشگاه نمیتواند در خصوص تقریب و همبستگی بین اقوام و مذاهب و افزایش مشارکت مردم در انتخابات نقشآفرینی کند.
علی افروس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان نیز در این نشست وجود رنگین کمانی از اقوام و مذاهب مختلف در کشور و استان خوزستان را نه یک پاشنه آشیل، بلکه در صورت حصول وحدت و همبستگی، باعث تضمین بقای نظام جمهوری اسلامی دانست و درخصوص انتخابات پیش رو، حضور حداکثری را یک وظیفه دینی و ملی خواند.
مسیب داوری، دبیر کارگروه تخصصی تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اشاره به پیشگامی دانشگاه آزاد اسلامی در مهندسی تربیت تقریبی در قالب شورای راهبردی تقریب مذاهب اسلامی در میان دانشگاهها و مراکز علمی و حوزههای علمیه سراسر کشور، به تبیین نقش و کارکرد نهاد علم در رسیدن به امت واحده توحیدی به عنوان کار ویژه اصلی حکومت امام زمان (عج) پرداخت و سه ویژگی حرکت در جهت تمدن سازی، جهان شمولی (فراملی، فرادینی و فراقومی بودن) و حل مسأله را وجه تمایز فعالیتهای صحیح مهدوی در دوران غیبت امام عصر (عج) ذکر کرد.