۲۵ / تير / ۱۴۰۴ - 16 July 2025
21:37
کد خبر : 9584048
۱۴:۳۱

۱۴۰۲/۱۲/۱۵
استاندار کرمانشاه؛

پروژه‌های نهضت ملی مسکن متناسب با ساکنان آن به‌نام شهدا مزین شود

استاندار کرمانشاه گفت: نامگذاری‌ پروژه‌های نهصت ملی مسکن به نام شهدا در حکم شناسنامه و بیانگر ارزشهای اعتقادی تاریخی و فرهنگی جامعه و هویت بخشی به آن پروژه خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در جلسه شورای مسکن که در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: نامگذاری پروژه‌ها به نام شهدا در حکم شناسنامه پروژه‌ها است.

وی افزود: پروژه‌های نهضت ملی مسکن متناسب با ساکنان آن پروژه‌ها اعم از کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی و ارتش به‌نام شهدای آنها نامگذاری شود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: گرچه هرلحظه و ساعت ما مدیون نام و یاد این عزیزان است و این نامگذاری‌ها و هر نوع خدمات ما از باب لطف و وظیفه نیست، بلکه ادای دین به ولی نعمتان خود است.

وی گفت: همه اذعان دارند که زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست ولی چگونه این مهم به منصه ظهور برسد مهم است و یکی از مصادیق آن، همین نامگذاری‌ها جهت زینت دائمی پروژه‌ها است.

استاندار کرمانشاه گفت: تا وقتی در این کشور نام شهیدان و ایثارگران محترم است و آحاد ملت و مسئولین برای شهید تکریم قائل هستند این ملت در برابر هیچ قدرتی شکست نخواهد خورد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید