۰۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 June 2025
20:16
کد خبر : 9584080
۱۷:۰۲

۱۴۰۲/۱۲/۱۵

تکمیل زیرساخت‌های گردشگری ‌لرستان نیازمند ورود بخش خصوصی است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان گفت: تعیین حوزه حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی و جامعه علمی در بحث ایجاد زیرساخت‌های اقامتی و بوم‌گرایی بسیار اهمیت دارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سمانه حسن پور امروز در کارگروه پژوهش، فناوری و نوآوری، گفت: باتوجه به ظرفیت گردشگری لرستان به عنوان یک صنعت زودبازده و کم سرمایه‌بر، این بخش می‌تواند از بخش‌های پیش‌ران پیشرفت اقتصادی استان باشد.

حسن پور افزود: قطعا بررسی وضع موجود زیر ساخت‌ها و امکانات محورهای گردشگری استان و برنامه‌ریزی برای تکمیل این زیرساخت‌ها بر اساس نیاز‌سنجی‌های روز دنیا و توجه به ابزارهای جدید معرفی جاذبه و ذائقه گردشگران از مهمترین موضوعات پژوهشی استان است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان تاکید کرد: همچنین تعیین حوزه حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی و جامعه علمی در بحث ایجاد زیرساخت‌های اقامتی و بوم‌گرایی بسیار اهمیت دارد.

حسن‌پور در پایان بیان داشت: گردشگری طبیعی در استان در کنار گردشگری مذهبی، فرهنگی و تاریخی ظرفیت ایجاد تحول اقتصادی در جامعه محلی و سرمایه گذاران علاقه‌مند به این حوزه را دارد.

پایان پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید