به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، ابراهیم شکیبا امروز در آیین افتتاح آزمایشگاه مرجع منطقهای غرب کشور و آزمایشگاه تجمیعی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه، اظهار داشت: آزمایشگاه مرجع منطقهای غرب کشور یک کار ابتکاری است که با حمایتهای بیدریغ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به سرانجام رسیده است.
وی عنوان کرد: تجمیع آزمایشگاههای بهداشتی شهر کرمانشاه در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات آزمایشگاهی و دسترسی آسان مراجعین به خدمات آزمایشگاهی انجام شده است و این اقدام سبب استفاده بهینه از منابع، امکانات، فضای فیزیکی و کارکنان میشود و از هدر رفتن منابع جلوگیری میکند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه پیشرو در زمینه تجمیع آزمایشگاههای مراکز خدمات جامع سلامت شهری بوده و در این آزمایشگاه به روزترین و دقیقترین تجهیزات آزمایشگاهی به همت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گردآوری شده است.
شکیبا افزود: با توجه به راستی آزمایی انجام گرفته شده توسط انیسیتوپاستور ، در زمینه انجام تستهای کرونا به روش PCR به عنوان اولین استان که توانایی انجام و بررسیهای پاراکلینیکی را در این زمینه به صورت مستقل در سطح کشور به دست آورد.
وی عنوان کرد: این آزمایشگاه توانایی انجام و بررسیهای پاراکلینیکی جهت بیماریهای رایج میکروبی از قبیل سالمونلا، شیگلا و وبا و غیره و بیماریهای عفونی واگیر و غیر واگیر را دارا است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: آزمایشگاه مرجع معاونت امور بهداشتی کرمانشاه موفق به کسب رتبه عالی در برنامه ارزیابی خارجی آزمایشگاه فراملی سل سوئد(پروفسور هافنر) در 11 سال اخیر شده است.
به گزارش تسنیم، این آزمایشگاه در کوی کارمندان کرمانشاه قرار دارد و آزمایشهای کل مراکز شهر کرمانشاه با نمونهگیری از مبدأ در این محل انجام میشود.
باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه سفر یکروزه خود به کرمانشاه مرکز مهارتهای بالینی نسل سوم در مرکز مهارتهای بالینی بیمارستان امام رضا (ع) را افتتاح کرد؛ در این مرکز شبیه سازیهای پیشرفتهای نصب شده است.
سیاوش وزیری، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: نخستین مرکز آموزش مهارتهای بالینی علوم پزشکی نسل سوم امروز با حضور معاون وزیر کشور افتتاح شد که با تجهیزات پیشرفته برای نخستین بار دستگاهها شبیهسازی در این مرکز برای استان کرمانشاه برپا شده است.
وی افزود: در آزمایشگاه و مرکز مهارتهای بالینی با استفاده از صندوقهای فناوری نوین در هشت رشته و حوزه شامل تشریح مجازی، کولونوسکوپی، جراحی فیکو لنز، حراجی لاپاراسکوپی، آموزش دندان پزشکی، اخبای قلبی و ریوی، ام آی آر و سی تی اسکن آموزش از طریق شبیهسازی انجام میشود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، عنوان کرد: ظرفیت آموزش در مرکز مهارتهای بالینی نسل سه در سال 1402 تعداد 8540 نفر در 720 کارگاه بوده که در این راستا نیز 40 آزمون برگزار شده است.
وزیری گفت: این مرکز آموزشی و مهارت آموزی با 550 میلیارد ریال اعتبار راهاندازی شده و آموزشهای این مرکز به طور عمده برای رشتههای تخصصی و فوق تخصصی کاربردی خواهد بود.