۲۹ / اسفند / ۱۴۰۳ - 19 March 2025
08:39
کد خبر : 9585465
۱۰:۳۲

۱۴۰۲/۱۲/۲۲

اجرای طرح ترافیکی چهارشنبه پایان سال در سنندج

رئیس پلیس راهور استان کردستان از اجرای طرح ترافیکی در شب چهارشنبه آخرسال خبر داد.

سرهنگ رضا همتی‌زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، اظهار داشت: تمهیدات و محدویت‌های ترافیکی به مناسبت چهارشنبه آخر سال از ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه امروز سه شنبه مورخ ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۲ در سطح معابر درون‌شهری شهر سنندج به میزان وجود ترافیک در راستای تسهیل در عبور و مرور اجرا می‌شود.

رئیس پلیس راهور استان کردستان اضافه کرد: اجرای محدودیت و ممنوعیت ترافیکی در محدوده کمربندی آبیدر، از میدان گاز تا پارک روجیار به صورت کامل اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: محدودیت ترافیکی از میدان گاز تا پارک روجیار به صورت کامل در کمربندی آبیدر در مسیر رفت و برگشت اجرا می‌شود، مسیر‌های جایگزین برای تردد خودرو‌ها پیش‌بینی شده و مردم می‌توانند از بلوار چمران، بلوار آزادگان، خیابان غفور، بلوار حمدی و شهرک زاگرس عبور کنند. همتی‌زاده بیان کرد: اجرای این محدودیت‌ها در سایر میادین در صورت سنگین بودن ترافیک در میدان پارک محمدی و میدان جهاد (گریزه) به صورت مقطعی اجراء می‌شود.

انتهای پیام/

 

گل آرا ظاهری
خبرنگار: گل آرا ظاهری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید