به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، بهرام دلفان امروز نشست ستاد اجرایی برنامهی سلامت نوروزی و نظام ارجاع دانشگاه علوم پزشکی لرستان، استفاده از تجربیات دیگران را مهم دانست و اظهار کرد: با کسب تجربیات و با همفکری هم میتوان هزینهها را کاهش داد و درآمدهای دانشگاه را نیز افزایش داد.
وی از فعالیت ۲۴ تیم بازرسی و نظارتی در برنامه سلامت نوروزی و سلامت ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی و سلامت ماه مبارک رمضان، کلیه تیمهای بهداشت محیط و حرفهای و گروههای ارزیاب بایستی از تمامی مراکز تهیه، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی بهصورت روزانه بازدید کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: این نظارت و بازرسیها، علاوه بر مراکز تهیه، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی، از اماکن عمومی، هتلها و مسافرخانهها، مراکز و اماکن مجتمعهای بینراهی، تفرجگاهها، محل اسکان مسافرین نوروزی، پایانههای مسافربری و سامانههای آبرسانی شهری و روستایی نیز انجام خواهد شد.
وی بر فعالیت مراکز ۲۴ ساعته و حضور پزشکان در برنامه آنکالی در بیمارستانهای سطح استان تأکید کرد.
مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این نشست، اظهار کرد: این بازرسیها از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ لغایت ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ به مدت ۴۰ شبانهروز و در قالب گشتهای بازرسی اختصاصی و مشترک با سایر ادارات مرتبط صورت خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و داشتن شکایت در این زمینه سامانه ۱۹۰ بهصورت شبانهروزی پاسخگوی شکایات مسافران نوروزی و همشهریان گرامی است.
بیرانوند معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان بر تشدید نظارتها و حضور پزشکان متخصص بهصورت آنکالی در این مدت بهمنظور ارائهی خدمات سلامت در برنامه سلامت نوروزی تأکید کرد.
فرهادی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت مالی و پرداختیهای فعلی دانشگاه قول مساعد داد که در صورت تأمین اعتبارات لازم و واریز پرداختیهای بیمهای به دانشگاه، پرداختهای پرسنلی جز اولویتهای کاری و در دستور کار فوری این معاونت خواهد بود.
گفتنی است، روسای شبکهها و بیمارستانهای استان، به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و پیشنهادات خود را در خصوص اجرای صحیح برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع و همچنین برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، مطرح کرد.
همچنین کمبود نیروی انسانی بهصورت رسمی و طرحی، بررسی چالشها در انعقاد قراردادها، بررسی ظرفیتها و مشکلات موجود، بررسی ظرفیتهای خالی خانههای بهداشت و مراکز جامع سلامت، بلوکبندی سطح استان و بررسی وضعیت شش شهرستان که بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت دارند؛ جز مواردی بود که در نشست ستاد اجرایی برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع مطرح شد.
انتهای پیام