۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
15:52
کد خبر : 9586746
۱۱:۳۳

۱۴۰۲/۱۲/۲۹

تماس ۶۸۲ هزار مشترک با سامانه ۱۲۲ آب و فاضلاب لرستان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان از تماس ۶۸۲ هزار مشترک با سامانه ۱۲۲ حوادث آب و فاضلاب این شرکت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، یاسر اکبریان روز دوشنبه اظهار کرد: این تماس ها در سطح شهرستان‌ها و مناطق ‌غیر تحت پوشش صورت گرفته است.

 

به گفته وی ۱۰۶ هزار و ۸۲۵ مربوط به حوادث آب و ۱۶ هزار و ۴۲ مورد هم در حوزه حوادث فاضلاب و درخواست‌های مربوط به حوزه مشترکان شرکت آبفا نیز درسال جاری چهار هزار و ۸۹۷ مورد بوده است.

 

وی عنوان کرد: پس از تماس با سامانه ۱۲۲ و ثبت حوادث، کد رهگیری برای مردم و مشترکان و ناظران شرکت ارسال می‌شود.

 

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به تقویت زیرساخت‌های سامانه ۱۲۲ افزود: از شهروندان انتظار می رود حوادث مربوط به آب و فاضلاب را از طریق سامانه ۱۲۲ اطلاع رسانی و این پل ارتباطی را حفظ کنند.

 

به گفته اکبریان کمترین تماس با سامانه ۱۲۲ مربوط به کیفیت آب آشامیدنی بود که نشان دهنده کیفیت و استاندارد آن در لرستان است


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید