به گزارش خبرگزاری بسیج، علی اصغر بهجتی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای استان کرمان با اشاره مظلومیت مردم غزه و جنایتهای صهیونیستها گفت: از شروع عملیات غرور آفرین طوفان الاقصی تا به امروز شاهد نظرات، سخنرانی ها، تجمعات و بیانیههای خوب و قوی از سمت صاحب نظران و فعالین حقوق بشر بوده ایم؛ اما الان در این نقطه مهم از تغییر و تحولات در غزه وقت تغییر رویه و استراتژی کنشگری به سمت عملیات هدفمند و تاثیر گذار است.
وی افزود: بعد از تنشهای اخیر میان ارتش اسرائیل و رزمندگان جبهه مقاومت، آخرین راه حل اسرائیل اقدام به نسل کشی فلسطینیان است، کما اینکه طی این هفت دهه درگیری نیز این رویکرد را نیز داشته اند.
او ادامه داد:، اما الان به آن به چشم آخرین راه حل خروج از بحران موجود مینگرند و آشکارا و بدون هیچ ابایی این عملیات را کلید زده اند؛ که این اقدام موجب ظهور و بروز خوی حیوانی و درنده این رژیم سفاک و کودک کش و آشکار شدن نیتشان بر تمام ملل و جهانیان شده است.
بهجتی تصریح کرد با تمام این تفاسیر امروزه شاهد اقدامات فجیعی از سوی آنها ازجمله تعدی، تجاوز و به قتل رساندن نوامیس فلسطینیها هستیم که تحقیقات سازمان ملل نیز موید این مدعاست.
وی اظهار کرد:تمامی این اتفاقات در زمانی بر سر مردم غزه میآید که فریاد انسان دوستی و دفاع از حقوق زنان در جامعه غربی و سازمانهای بین المللی حامی حقوق بشر گوش جهان را کر کرده است.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان گفت: حال بعد از گذشت مدتها تصویب قطعنامه آتش بس توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد، اقدامی مثبت، اما ناکافی میباشد چرا که مهمتر از تصویب، نحوه و ضمانت چگونگی اجرای موثر این قطعنامه جهت توقف کامل و پایدار جنگ توسط رژیم متجاوز علیه کرانه باختری و نوار غزه است.
او افزود: جدای از اقدامات سازمانهای ملل و مدافع حقوق بشر که تجربه نشان داده است اقداماتشان غیر موثر و مقطعی است بیش از پیش نقش کشورهای منطقه مورد بحث قرار میگیرد.
وی تاکید کرد: حاکمانی که میبایست با کنار گذاشتن اقدامات ظاهری و تلاش برای انحراف اذهان و صرفا جهت کاهش هجمه ها، اقدام به تغییر رویکرد و موضع قاطع مقابل اقدامات و توحش رژیم جعلی اسرائیل کنند، اما متاسفانه در این میان مواضع حکام عرب نسبت به جنگ در غزه از موضوعات متناقض است.
مردم دول اسلامی حامی جدی فلسطین اند
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان تاکید کرد: از طرفی نقش کشورهای عربی در این جنگ سازنده نبوده و از ظرفیتهایی که دارند و یا میتوانند خلق کنند استفاده کافی نشده است و همچنین طبق معادلات جدید دیگر نمیشود کشورهای عربی را از معادلات فلسطینی و اسرائیلی حذف کرد.
بهجتی اظهار کرد: از منظر دیگر میشود به نقش متناقض بین مردم و سران عربی اشاره کرد به طوری که مردم دول اسلامی حامی جدی فلسطین اند در عین اینکه حاکمان این کشور با نگاه به معادلات منطقه، بینالمللی و ارتباطشان با امریکا و اسرائیل تصمیم گیری میکنند.
او گفت: به نظر میرسد مسیر حل مسئله فلسطین از همراه سازی و جریان سازی میان کشورهای منطقه میگذرد که علی رغم کنش جدیتر ملتها و فشار علیه سران کشورهای بی موضع و یا غیر همراه باید ارتباط و شبکه دیپلماسی منطقه شکل بگیرد و مستحکم شود و با ارائه یک الگو و معادله جدید به مقابله با کشور غاصب اسرائیل پرداخته شود.