معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان از اختصاص تجهیزات سنجش مواد خوراکی و آشامیدنی به مراکز بهداشت شهرستانها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، دکتر مهرداد شریفی به خبرنگار گفت: به منظور کنترل سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تجهیزات سنجش دقیق مواد خوراکی و آشامیدنی به مراکز بهداشت تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در شهرستانها در استان خوزستان اختصاص یافت.
وی افزود: این تجهیزات شامل؛ ۳ هزار و ۵۲۵ عدد سوآپ سنجش بار آلودگی سطوح و ۱۸ دستگاه سیار شامل؛ ۵ دستگاه pH متر، ۴ دستگاه سنجش قطبیت روغن، ۲ انکوباتور و ۷ دستگاه سنجش بار آلودگی سطوح هستند.
دکتر شریفی میگوید: این اقدامات به منظور حفظ سلامت عمومی، سنجش دقیقتر و اطمینان از کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی انجام شده است.
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار