آقامحمدی:

صنعت و کشاورزی استان همدان برای نجات باید به سمت آموزش و پرورش بیاید

همدان- معاون آموزش متوسطه استان همدان گفت: اگر بخش صنعت، خدمات و کشاورزی استان می‌خواهد نجات پیدا کند باید به سمت آموزش و پرورش بیاید؛ چراکه این نهاد قابلیت تربیت نیروی انسانی در همه ابعاد را دارد.
کد خبر: ۹۵۹۱۲۲۳
|
۲۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، احمد آقامحمدی با بیان اینکه در شهرک صنعتی بوعلی همدان ظرفیت ایجاد هنرستان‌های جوار کارگاهی وجود دارد، گفت: با ایجاد این‌گونه هنرستان‌ها می‌توان ۵۰ رشته تخصصی ایجاد کرد و نیروی مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی را تربیت کرد مانند آنچه که امروز در یزد رخ داده است.

وی چالش بزرگ جامعه در آینده را نبود کارگر ماهر دانست و بیان کرد: آموزش و پرورش در کار و دانش کارگر ماهر و در بخش فنی حرفه‌ای تکنسین تربیت می‌کند که اتفاق خوبی است.

معاون آموزش متوسطه استان همدان با بیان اینکه در هنرستان محفوظات را کنار گذاشته‌ایم؛ چراکه می‌خواهیم ببینیم دانش‌آموز تا چه اندازه می‌تواند کار را انجام دهد، مطرح کرد: رویکرد آموزش هنرستان‌ها به سمت شایستگی رفته است.

وی ادامه داد: اگر بخش صنعت، خدمات و کشاورزی استان می‌خواهد نجات پیدا کند باید به سمت آموزش و پرورش بیاید؛ چراکه این نهاد قابلیت تربیت نیروی انسانی در همه ابعاد را دارد.

آقامحمدی با بیان اینکه بسیاری از آسیب‌ها مربوط به بیکاری و عدم مهارت است، گفت: هدف ما در استان توسعه فنی حرفه‌ای و توسعه رشته ریاضی به ویژه در بخش طراحی‌های صنعتی و... است از این‌رو هدف‌گذاری ما این است که در سال آینده ۲۰ درصد از دانش‌آموزان نظری در رشته ریاضی تحصیل کنند وگرنه دچار مشکل خواهیم شد.

وی با اشاره به اینکه اگر دانش‌آموزی با وجود دریافت همه مشاوره‌ها باز هم علاقه‌مند بود جای هنرستان در دبیرستان تحصیل کند، مشکلی نخواهد داشت؛ چراکه الزامی برای این مسأله وجود ندارد،‌ عنوان کرد: آینده یک دانش‌آموز بسیار اهمیت دارد از این جهت توجهات بسیار زیاد است البته برخی افراد نیز پس از اینکه در رشته نظری درس می‌خوانند متوجه اشتباه خود شده و برای تغییر رشته اقدام می‌کنند که برای این کار نیز باید در آزمون‌هایی شرکت کنند، البته تمام شرایط را برای آنها هموار می‌کنیم.

معاون آموزش متوسطه استان همدان با بیان اینکه امروز در برخی هنرستان‌های ما مانند شهیدان دیباج امکاناتی هست که در هیچ یک از هنرستان‌های کشور وجود ندارد، افزود: همه هنرستان‌های همدان امکانات خوبی دارند و در حوزه‌های تخصصی فعالیت می‌کنند، همچنین آموزش ارائه شده در این هنرستان‌ها تحت تأثیر جغرافیای منطقه قرار نگرفته و بیشترین آموزش‌ها ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه هفتم، سند آمایش استان به تفکیک شهرستان‌ها تهیه و متناسب با بوم آنها رشته طراحی شده و امکانات خریداری می‌شود؛ اگر این سند حمایت شود سیمای استان تغییر خواهد کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار