۱۳ / تير / ۱۴۰۴ - 04 July 2025
09:54
کد خبر : 9591537
۱۱:۰۱

۱۴۰۳/۰۱/۲۶
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:

فاصله زیادی تا رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی داریم

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: هنوز تا رسیدن به آرمان‌های انقلاب فاصله زیادی داریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، حجت الاسلام سیدعلیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در دیدار با امام جمعه و مسئولان شهرستان خوسف اظهار داشت: پیروزی نهایی وقتی حاصل می‌شود که قانون اساسی به مرحله اجرا در بیاید و تلاش دشمن هم این است که آنچه آرمان انقلاب اسلامی بوده و مظهر آن قانون است را نتوانیم پیاده کنیم.

وی با بیان اینکه هماهنگی شما رمز موفقیت است، گفت: اسلام و دین خدا نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد این است که بشر از دست این حیوانات درنده که هیچی ندارند نه عقل و دین و نه وجدان، نجات پیدا کند.

امام جمعه بیرجند ادامه داد: دشمنان در هر کشوری مسلط می‌شوند اول کشور را فاسد می‌کنند بعد بر آن‌ها مسلط می‌شوند و شکست آن‌ها در موفقیت دولت‌های ما برای تحقق عملی قانون اساسی است.

حجت الاسلام عبادی با بیان اینکه امام (ره) توصیه کرد که انقلاب را به دست نامحرم ندهیم، افزود: همه ما مقصر هستیم و غیرمستقیم بسیاری از ضایعات داخلی به گردن همه ماست و ما نسبت به این انقلاب کوتاهی کردیم که دشمن در خیلی جا‌ها توانسته نفوذ پیدا کند.

وی با تأکید بر اینکه بین انقلاب و آرمان‌های انقلاب نباید فرق باشد، گفت: اگر پای انقلاب می‌ایستادیم و نمی‌گذاشتیم نامحرمان در آن نفوذ پیدا کنند به آرمان‌های انقلاب می‌رسیدیم، اما در حال حاضر با آرمان‌های انقلاب فاصله داریم.

نماینده، ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: دشمنان قانون‌شکنی در کشور‌های دیگر را به عنوان آزادی تعبیر می‌کنند، اما در کشور خودشان مقررات به طور کامل اجرا می‌شود و آنچه آن‌ها اسمشان را آزادی می‌گذارند در واقع دام است مانند مواد مخدرشان که جوانان را در دام اعتیاد می‌اندازد و انسان را در بند حیوانیت قرار می‌دهند.

وی تأکید کرد: آزادی انسان برای رشد در قالب قانون قرار می‌گیرد. قانون خیلی محترم است و خداوند همه موجودات را به قانون هدایت کرده و جامعه‌ای که ۹۸ درصد آن مسلمان است باید قانون حجاب و عفاف را رعایت کند و قانون شکنی نکند که خوشبختانه از امروز با شدت بیشتری این قانون اجرایی می‌شود.

 

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید