استاندار البرز:

احیای واحد‌های دامداری سبک و سنگین استان را با هدف امنیت غذایی استان دنبال می‌کنیم/سال گذشته با احیای ۱۹ مرغداری به رشد ۴۳ درصدی تولید مرغ در استان رسیدیم/کارگروه ویژه جانمایی و رسیدگی به مشکلات دامداری‌های مستقر در بافت شهری استان، راه اندازی شود

استاندار البرز گفت: امسال می‌توانیم با تمرکز بر روی امنیت غذایی استان، در جهت احیای واحد‌های دامداری سبک و سنگین در کشور پیشتاز باشیم.
کد خبر: ۹۵۹۱۶۰۲
|
۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، مجتبی عبداللهی استاندار البرز، در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با بیان اینکه باید تمامی ظرفیت‌های استان را در مسیر تولید کالا‌های اساسی، کنترل ورود و خروج اقلام و نظارت بر نحوه عرضه، معطوف کنیم، افزود: ضرورت دارد پس از احصا و شناسایی واحد‌های تولید گوشت در استان به حل موانع آن‌ها جهت افزایش ظرفیت تولید بپردازیم.

وی ادامه داد: این توان را داریم که با تهیه برنامه و راهبردی ویژه، هدفگذاری دقیقی برای افزایش تولید گوشت در استان تعیین کرده و بعنوان الگو در کشور مطرح کنیم.

عبداللهی گفت: سال گذشته در راستای احیای واحد‌های تولیدی راکد، حائز رتبه اول کشور شدیم و امسال نیز می‌توانیم با تمرکز بر روی امنیت غذایی استان، در جهت احیای واحد‌های دامداری سبک و سنگین در کشور پیشتاز باشیم.

وی افزود: بر مبنای برگزاری مداوم جلسات تنظیم بازار و پیگیری‌های دستگاه مربوطه سال گذشته ۱۹ مرغداری فعال شده و ۹ واحد نیز برای افزایش ظرفیت تولید، مورد حمایت قرار گرفتند و به رشد ۴۳ درصدی تولید در این بخش رسیدیم.

استاندار البرز گفت: توفیقات بزرگی حاصل شده و باید به مردم گزارش عملکرد ارائه دهیم، از این رو ضرورت دارد مدیران با حضور در نماز جمعه، صدا و سیما و از طریق رسانه ها، آگاهی بخشی، امیدآفرینی و اطلاع رسانی کنند.

وی افزود: کارگروه ویژه رسیدگی به موضوعات دامداری‌های سبک و سنگین با هدف حمایت و جانمایی واحد‌هایی که در بافت شهری قرار گرفته اند، تشکیل شود.

عبداللهی با بیان اینکه تولید گوشت قرمز را در استان باید با تعیین هدف، افزایش دهیم، گفت: ۱۷۲ واحد تولید دام سبک و سنگین به دلایل مختلف در استان غیرفعال هستند که باید برای احیای آن‌ها اقدام شود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار