سعید نجفی،در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، اظهار کرد: مجموعه منابع طبیعی استان با تمام توان در راستای حفاظت از منابع طبیعی پای کار بوده و اجازه نمی دهند سودجویان به عرصه های منابع طبیعی استان دست اندازی داشته باشند.
وی افزود: سال گذشته با تشکیل ۳۸۱ فقره پرونده قضایی، ۳۰۰ هکتار از عرصه های منابع طبیعی استان از دست متخلفان بازپس گیری و به اراضی ملی بازگردانده شده است.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه یادآور شد: در راستای حفاظت از عرصه های منابع طبیعی، یگان حفاظت اداره کل با حداکثر توان خود با گشت و مراقبت شبانه روزی و مستمر و با بهره گیری از ۹۱ نفر نیرو و ۱۸ پاسگاه حفاظتی در استان نسبت به برخورد قاطع و قانونی با متخلفان اقدام کرده است.
نجفی با بیان اینکه مهمترین اولویت های یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه اقدامات پیشگیرانه و اطلاع رسانی، حفاظت و حراست از عرصه های منابع طبیعی، کنترل بهره برداری از عرصه و اعیان و اجرای احکام قضایی و برخورد با متخلفان است ادامه داد: امسال در مجموع ۶۰۷ فقره به مساحت ۶۷۴ هکتار، پرونده تخریب و تصرف برای متخلفان در سطح استان تشکیل شده است.
وی یادآور شد: در همین راستا حکم خلع ید و رفع تصرف به تعداد ۳۸۱ فقره و به مساحت ۳۰۰ هکتار و قلع و قمع تعداد ۵۶ فقره ساخت و سازهای غیر مجاز در اراضی منابع طبیعی در سال گذشته به اجرا گذاشته شد.
کاهش زمان اطفای حریق به کمتر از ۲ ساعت
فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان کرمانشاه همچنین با اشاره به کاهش زمان اطفای حریق در استان گفت: زمان اطفای حریق در عرصههای منابع طبیعی استان از ۱۲ ساعت به کمتر از ۲ ساعت در سال جاری کاهش یافته است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۳۱۱ دستگاه دمنده که تاثیر زیادی در سرعت اطفای حریق و کاهش زمان آن دارد در استان موجود است که از این تعداد ۱۰۳ دستگاه توسط منابع طبیعی، ۱۰۶ دستگاه از محل اعتبارات دهیاری ها و بقیه نیز توسط دوستداران طبیعت تامین شده است.
نجفی همچنین با اشاره به احداث۲ پایگاه اطفای حریق دائمی و ۱۷ پایگاه موقت اطفای حریق در سطح شهرستان ها ادامه داد: در این راستا سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر آتش بر در مناطق بحرانی جنگل و مراتع استان بصورت مشارکتی با مردم بومی در مناطق بحرانی حریق در استان ایجاد شده است.