به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به وضعیت امکانات آموزشی خوزستان گفت: بعضا امکانات متوازن توزیع نشده است یا مدرسهای در جایی ساخته شده است که دانشآموز ندارد.
عبدالله حبیبی با تاکید بر لزوم برگزاری مستمر جلسات این شورا اظهار کرد: انتظار میرود اعضای اصلی این شورا در جلسه حضور پیدا کنند.
وی با اشاره به برگزاری ستاد برزرگداشت روز معلم و جشنوارههای قرآنی در ماه مبارک رمضان افزود: در حوزه پرورشی، جشنوارههای قرآنی در سه شهرستان و همچنین ۸ هزار محفل انس با قرآن در مدارس برگزار شد و در محفل انس با قرآن که در آرامگاه علی بن مهزیار اهوازی برگزار شد، ۷۰۰ نفر حضور داشتند. البته تعهد میدهیم در دیگر ماههای سال هم محافل انس با قرآن برگزار شود.
حبیبی با بیان اینکه رتبه علمی آموزش خوزستان، آموزش دغدغه ادارهکل آموزش و پرورش شده است، گفت: در حوزه آموزش نیز معاونان ادارهکل را کدبندی کردهایم و هر معاون شش شهرستان بر عهده گرفته است و امتحانات شهرستانها را ارزیابی میکند.
وی بیان کرد: این معاونان، وضعیت هر شهرستان ارزیابی میکنند و مشاوره ارائه میدهند و در صورت نیاز مداخلات را انجام میدهند. امیدواریم رتبه علمی شهرستانها ارتقا یابد.
حبیبی با اشاره به وضعیت امکانات آموزشی خوزستان گفت: بعضا امکانات متوازن توزیع نشده است یا مدرسهای در جایی ساخته شده است که دانشآموز ندارد.
سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در حوزه ابتدایی دانشآموزان لازمالتوجه شناسایی شدهاند، افزود: این دانشآموزان در پنجشنبههای طلایی آموزشهای لازم را میبینند. قطعا پوشش این طرح صددرصدی نخواهد بود، اما بخش زیادی از این دانشآموزان را پوشش میدهیم.
وی بیان کرد: در حوزه متوسطه دوم که دغدغه بیشتر ما است، از طریق فضای مجازی کلاسهای آموزشی برگزار میشود. کلاسهای فوق برنامه هم برای توانمندسازی معلمان و دبیران برگزار شده و همایشهای جمعبندی نیز در تمام شهرستانها در حال اجرا است.
حبیبی با اشاره به برگزاری کلاسهای رفع اشکال و مرور درسها برای دانشآموزان گفت: با توجه به وجود اشکالات اساسی، نمیتوان پوشش صددرصدی دانشآموزان را در برگزاری این کلاسها ارائه داد. آموزشگاههایی (خصوصی) در نوبت صبح فعال هستند که تخلف بسیار بزرگی است که در خوزستان رخ میدهد و باید جمع شوند. این آموزشگاهها، دانشآموزان را از کلاس فاصله میدهند و خانوادهها به ما فشار میآورند تا دانشآموزان بتوانند در این آموزشگاهها حضور پیدا کنند؛ اما ما چه ابزاری داریم؟
سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: باید بپذیریم فضایی ایجاد شده است که خانوادهها برای نیامدن به مدرسه، کنار دانشآموزان آمدهاند و میگویند مدرسه چیزی برای گفتن ندارد، زیرا در مدرسه، معلم کتاب و دانش را درس میدهد، اما در آموزشگاهها چهار نکته تست و راههای میانبر جذاب را ارائه میدهند و این مسائل، موجب میشوند دانشآموز به مدرسه نیاید.
وی افزود: از سوی دیگر آموزش و پرورش محدودیت دارد در حالی که این آموزشگاهها محدودیت ندارند. به طور مثال در استان خوزستان یکی از بهترین اساتید زیستشناسی، زن است که ما در این زمینه محدودیت داریم.
حبیبی با اشاره به در پیش بودن روز معلم گفت: دستورالعمل شناسایی معلمان نمونه از دیماه سال گذشته ابلاغ شد و در فرآیند شناسایی معلمان، ۴ هزار همکار واجد شرایط در استان خوزستان مشخص شدند و پس از برررسی، ۱۳۰ نفر از آنها انتخاب شدند و در نهایت ۱۴ معلم نمونه انتخاب شدند که در مرحله کشوری نیز ارزیابی میشوند و امیدواریم معلم نمونه کشوری هم داشته باشیم.
وی افزود: در سالهای گذشته بیشتر بر اساس ارائه مستندات معلمان نمونه انتخاب میشدند، اما امسال علاوه بر این، ارائه تدریس هم مد نظر قرار گرفت.
سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان در خصوص برنامههای هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: استقبال نکردن و نبود همراهی مناسب برخی نهادها، شرکتها و ارگانها برای بهتر برگزار شدن این برنامهها یکی از چالشها در این خصوص است. پیشنهاد میشود امسال تامین امکانات رفاهی، در نظر گرفتن تخفیفات، تغییر فضای تبلیغاتی شهر در هفته معلم و برگزاری اردویهای راهیان پیشرفت ویژه همکاران نمونه و سایر معلمان، در نظر گرفته شود.
وی بیان کرد: امسال برای اولین بار جشن منسجم بزرگداشت مقام معلم در پارک لاله اهواز با ۱۱۰ غرفه با پیوستهای فرهنگی برگزار میشود.