به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، علیرضا باوی گفت: بیتردید هر جا سخن از تعلیم و تعلم و اهمیت آن در کشف و پرورش استعدادهای نهفته بشری به میان میآید، نام معلم به عنوان عامل نظمدهنده روند علمآموزی و عالمپروری و نقطه ثقل آموزش و پرورش بیش از هر کس و عامل دیگری خودنمایی میکند.
وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) با ظرافت و نکته سنجی تمام، شغل معلم را برابر با شغل انبیاء دانستهاند، افزود: سوق دادن دانشآموزان به مهارتآموزی بهخصوص مهارتهای زندگی، کنترل خشم و مهارت نه گفتن، در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بسیار حائز اهمیت است.
باوی گفت: آموزش و پرورش استان خوزستان در اجرای دو طرح «نماد» و «قاضی در مدرسه»، همکاریهای خوبی با این معاونت داشته است و امیدواریم در سال ۱۴۰۳ نیز بتوانیم علاوه بر اجرای گسترده طرح قاضی در مدرسه، طرحهای بیشتری را در راستای ارتقای دانش حقوقی دانشآموزان و والدینشان داشته باشیم.
عبدالله حبیبی سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش استان خوزستان نیز گفت: رفع مسائل و مشکلات آموزش و پرورش، گسترش و همگانی شدن آموزش، عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت آموزشی از مهمترین مسائل آموزش و پرورش استان است.
در ادامه معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان و سرپرست آموزش و پرورش استان اعلام آمادگی خود را برای همکاریهای مشترک در کاهش آسیبهای اجتماعی استان اعلام کردند.