ولایت و شهادت عامل اصلی پویایی و سرزندگی جامعه اسلامی است/ نام شهدا بر تارک تاریخ ایران میدرخشد
به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، سیدجمال وزیری مدیرکل آموزش و پرورش سمنان، بههمراه سردار منصور شوقانی فرمانده سپاه قائم آل محمد(ص)، حسین شکرویان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران، محمد یعقوبی مسئول سازمان بسیج فرهنگیان، غلامرضا همتی معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع، زینب داودی معاون سوادآموزی، فاطمه اخلاقی رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران استان و علیرضا کرد مدیر آموزش و پرورش شهرستان با خانواده سیدعلی زرگر شهید فرهنگی، دیدار و گفتوگو کرد.
وزیری در ابتدای سخنانش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سههزار شهید استان بهویژه شهدای فرهنگی و دانشآموز اظهار داشت: دو واژه ولایت و شهادت، موجب نشاط و سرزندگی در جامعه میشود که اگر این دو را حذف کنیم بیشک اولین قدم را در راستای ایستایی و رکود جامعه برداشتیم و شعار رهسپاریم با ولایت تا شهادت، مصداق این موضوع است.
وی در ادامه افزود: تکریم شهدا در واقع باعث پویایی، نشاط و امیدآفرینی در جامعه میشود و قبل از خانواده معزز شهدا خود جامعه نیاز به این تکریم دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در بخش دیگری از سخنانش از خانواده شهید فرهنگی خواست تا این نعمت به درجه شهادت نائل آمدن را قدر بدانند؛چراکه خانواده شهدا چشم و چراغ ملت و چراغ فراروی زندگی همه افراد جامعه هستند.
وزیری با تأکید بر اینکه شهدا، افتخار جامعه هستند، افزود: وظیفه داریم یاد و نام و خاطره آنها را زنده نگه داریم؛ هرچند شهدا عند ربهم یرزقون هستند و از حایگاه رفیعی در بهشت برین برخوردارند.
وی همچنین با بیان خاطرهای از دوست شهیدش اظهار داشت: واقعیت این است که ما رفتیم و شهدا با اجر بزرگی که نصیبشان شده، ماندگار شدند و نامشان بر تارک تاریخ ایران تا همیشه میدرخشد و به برکت خون شهدا و عظمت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، پرچم مقدس ایران در قلب اسرائیل و دانشگاههای آمریکا و اروپا به اهتزاز در آمده و بر همین اساس، قدردان شهدا و صبر و استقامت خانواده معظم شهدا هستیم.
وزیری در پایان این دیدار با تقدیم لوح و هدیهای از خانواده شهید زرگر، تجلیل و تصریح کرد: عزت و سربلندی ما از برکت خون شهدا است و باید با عمل به وصیتنامههای شهدا ازجمله تعهد به کار و اخلاص در عمل و پیروی از ولایت با تمام توان در مسیر آنها حرکت کنیم.
گفتنی است، شهید زرگر، ۲۰ دی ۱۳۳۷ در شهرستان سمنان به دنيا آمد و تا پایان دوره متوسطه در رشته تجربی درس خواند و دیپلم گرفت. معلم بود که از سوی بسیج در جبهه حضور يافت و هفتم بهمن ۱۳۶۶ با سمت فرمانده دسته در گوجار عراق بر اثر اصابت تركش به سر، شهيد شد. پيكرش در گلزار شهدای امامزاده اشرف زادگاهش به خاک سپرده شد.