خبرهای داغ:

گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج و مسئول بسیج رسانه باغملک

مهین ممبینی گفت: حرفه خبر شغل نیست بلکه هنری است که یک شخص با خلاقیت خود هر روز ایده ای نو دارد.
کد خبر: ۹۵۹۸۴۰۳
|
۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۷

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج باغملک: حرفه خبر شغل نیست بلکه هنری است که حرفه خبر شغل نیست بلکه هنری است که یک شخص با خلاقیت خود هر روز ایده ای نو دارد یک شخص با خلاقیت خود هر روز ایده ای نو دارد و با چالش ها و دردسرهای فراوانی روبه رو می‌شود.

این روزها حرفه خبرنگاری و انتشار اخبار به یک ارزشی تبدیل شده است که در جنبه‌های مختلف مخاطبین زیادی دارد و جزو بخشی از زندگی روزمره مردم می باشد.

در این زمینه با مهین ممبینی خبرنگار خبرگزاری بسیج و مسئول بسیج رسانه باغملک گفتگویی داشته ایم که در ادامه آن را می‌خوانید.
 
چه انگیزه ای باعث شد که وارد این فعالیت شدید و تحصیلات شما در چه مقطعی می باشد؟

از سال ۹۳ تا کنون با حضور در یک دوره خبرنگاری و با ایجاد انگیزه وارد حرفه خبرنگاری شده ام ، ابتدا زیر نظر اساتید شهرستانی و استان آموزش دیده ام و با تمرین و تلاش توانستم ادامه دهم که کم کم این حرفه جزو فعالیت های جدا نشدنی از من شد ، تحصیلاتم در مقطع کارشناسی و در رشته های زبان و ادبیات فارسی و روانشناسی است.
 
 چه تجربیاتی دارید و چه موضوعات خاصی را پوشش داده‌اید؟

در این مسیر که قطعا مشکلات و چالش های زیادی را پشت سر گذاشته ام و با بی مهری هایی روبه رو شده ایم ، اما با عزمی راسخ ادامه داده ایم تا توانستیم مجوز پایگاه خبری بگیریم ، موضوعات فرهنگی ، اجتماعی ، ورزشی ، سیاسی و...که همه در جای خود با تلاش انجام شد و بعضا با دردسرهای هم رو به رو شدیم که در اینجا میتوان گفت واقعا حرفه خبرنگاری جزو مشاغل سخت است.
 
با چه چالش‌ هایی در تولید محتوا مواجه شده‌اید؟

به دلیل نداشتن وسایل حرفه ای خبرنگاری ، برای حضور در جلسات و اخبار تولید محتوایی فقط میتوانیم از گوشی موبایل خود استفاده کنیم که باید بعد فایل صوتی را پیاده کرد و این مهم وقت زیادی میبرد که باید با تمرکز پیاده سازی شود و بعضا به دلیل خستگی و فشار کاری نمیتوان آن را در وقت مقرر ارائه داد و این نشان از نبود امکانات اولیه است که شاید اگر ما هم مثل سایرین تجهیزات بداشتیم‌ با سرعت عمل بالاتری فعالیت میکردیم.
چالش هایی که در این زمینه وجود دارد این است که برخی ها می گویند اول خبر را ما تایید کنیم و بعد انتشار داده شود که هیچ وقت نباید اینطور باشد و خبرنگار نیز خود حضور داشته است.
 
در زمان انتخاب موضوعات ، چه عواملی را در نظر می‌گیرید؟

جو انتخابات امسال خیلی پر شور بوده است و موضوعاتی که ما در نظر گرفتیم میزان مشارکت ، نحوه رقابت ، سالم بودن انتخابات ، پای درد و دل نشستن مردمو...بود.
در پایان صحبت های مردم همه یک وجه مشترک داشتند که برای حمایت از کشور اسلامی خود و دفاع از آرمان های امام و شکست دشمن پای صندوق های رای می آییم که این نشان دهنده غیرت آنها روی کشور خود بوده است.
 
مهمترین و زیباترین خاطره شما در این زمینه جه بوده است؟

از زیباترین خاطره ام در زمینه خبرنگاری در کنار همکاران خبرنگار د اردوهای روایان پیشرفت و بازدید از شرکت های گاز و نفت است که جمع زیادی از آنها حضور دارند و هر کدام سلیقه های متفاوتی دارند و می شود در کنار آنها تجربه های زیادی کسب کرد که تا کنون به همت بسیج رسانه استان چند اردو رفته ایم.
 
چه نکاتی را برای بهبود مهارت‌های خود مورد توجه قرار می‌دهید؟

اساتید با تجربه و با سابقه الگوی من هستند و با مطالعه اخبار آنها میتوان بهتر پیش رفت و موفق تر عمل کرد که این مهم را روزانه سرمشق خود قرار میدهم.
 
چگونه با تغییرات روزمره در صنعت خبری و رسانه‌ها برخورد می‌کنید؟

با کمی تحلیل و بررسی می توان مخاطبین خود را به خوبی شناخت و اخباری را انتشار داد که برای آنها جذاب و خواندنی است ، مثلا یک خبر انتقادی یا حوادث به سرعت توسط مخاطب پخش می شود و مخاطبین زیادی عضو پیام رسان های ما میشوند که چندین مورد وجود داشت و این باعث میشود که پایگاه ما بیشتر معرفی شود.
 
چه نکاتی برای افزایش موثریت و تأثیرگذاری فعالیت تان مدنظر شماست؟

همانطور که از اسم خبر و رسانه مشخص است باید طی چند سالی که فعالیت داریم تمام قوانین آن را نیز از بَر باشیم و جامعه هدف خود را بشناسیم ، وقتی ما یک خبر را در فضای مجازی انتشار می دهیم توسط چندین نفر دیده می شود که در این بین افرادی هستند که بر روی ایرادات احتمالی کوچیک تایپ خبر ما کلیک کنند و در همان فضای مجازی عنوان کنند و ذهن مخاطب ما را مشوش کنند پس باید آنقدر قوی پیش برویم که دچار چالش های این چنینی نشویم و همیشه با آمادگی کامل اخبار را انتشار دهیم.
 
چگونه با فشارها و مسائل در حین گزارش‌دهی مواجه می‌شوید؟

با مسلط بودن و فن بیان بالا هیچ مسئولی هرگز نمی تواند با وجود ما مخالفت کند و تازه از ما حساب میبرد ، در برخی موارد نیز برای ما پیش آمده است که در جلسه ای یا برنامه ای یک شخص مخالف به ما می گوید که عکس نگیرید یا فایل صوتی ضبط نکنید که باید با حفظ آرامش کار خود را پیش برد تا مسئول بداند ارزش حرفه ای که ما داریم بالاتر از حرف ایشان است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار