خبرهای داغ:

پیگیری دریافت مجوز برای صادرات خوراک دام به آنسوی مرزها

رئیس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: دریافت مجوز برای صادرات خوراک دام مازاد بر نیاز استان به آنسوی مرزها در حال پیگیری است.
کد خبر: ۹۵۹۹۰۶۲
|
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، مصطفی دهقان با اشاره به تولید انبوه خوراک دام گفت: برداشتن ممنوعیت صادرات خوراک دام از خوزستان یکی از مواردی است که به عنوان یکی از مطالبات استان در حال پیگیری است.

وی افزود: خوزستان در تولید محصولاتی، چون فولاد، پتروشیمی و محصولات کشاورزی رتبه‌های برتری در کشور دارد، اکنون نیز پسماند کشاورزی و خوراک دام از تفاله نیشکر، علوفه، یونجه و کاه و کلش به صورت انبوه در این استان تولید می‌شود، ولی جهاد کشاورزی به علت نیاز کشور مجوزی برای صادرات آنها صادر نمی‌کند.

دهقان ادامه داد: شاهد باقی ماندن سطح کلان پسماند کشاورزی در مزارع پس از برداشت هستیم که به علت مازاد بودن هیچ استفاده‌ای از آنها نمی‌شود در حالی که خریدار خارجی دارند و می‌توان آنها را صادر کرد.

رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان بر ضرورت صادرات محصولات استانی تاکید و اضافه کرد: موضوع صادرات خوراک دام از خوزستان در کارگروه صادرات مطرح شده و پیگیر گرفتن مجوز برای صادرات از استان هستیم و امیدواریم صادرات خوراک دام آزاد و موجب ارزآوری برای کشور شود.

کشور‌های حوزه خلیج فارس خواهان خوراک دام تولیدی خوزستان

علی باقری، مدیرعامل شرکت خوراک دام شعیبیه گفت: شرکت تولید خوراک دام شعیبیه از سال ۸۴ در راستای استفاده از بقایای نیشکر برای خوراک دام سبک و سنگین بهره‌برداری شد.

وی افزود: با توجه به وضعیت بازار، تولید خوراک دام در این شرکت به صورت غیر یکنواخت بود که طی بازاریابی که اخیرا انجام شد متوجه شدیم کشور‌های حاشیه خلیج فارس از جمله عراق و افغانستان مشتری این نوع خوراک تولیدی کارخانه ما هستند ولی به علت ممنوعیت این کد تعرفه توسط وزارت جهاد کشاورزی امکان صادرات محصولات تولیدی را نداریم.

باقری با اشاره به اینکه در داخل کشور رغبتی برای خرید محصولات این کارخانه وجود ندارد، ادامه داد: با وجود آمادگی کشور‌های خارجی برای انعقاد خرید، به علت ممنوعیت صادرات نمی‌توانیم محصولات را صادر کنیم؛ امیدواریم با نشست‌هایی که برگزار می‌شود مجوز مقطعی صادرات از استان گرفته شود و این محصولات را به خارج از کشور صادر کنیم.

مدیرعامل شرکت خوراک دام شعیبیه ظرفیت تولید این کارخانه را ۱۰۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: به دلیل فراوانی علوفه و بالا بودن هزینه حمل و نقل استقبالی از خوراک دام در داخل کشور نشد ولی به واسطه نزدیکی خوزستان با کشور‌های حوزه خلیج فارس خرید این محصول به صرفه است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار