به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، محمد مهرابی رئیس حوزه هنری استان البرز، از فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰ ثانیهای در این استان خبر داد و گفت: تولید آثار کوتاه ۱۰۰ ثانیه ای، فرصت مناسبی برای محک زدن استعدادها و توانمندیهای هنری افراد علاقهمند به فیلمسازی است، به خصوص در مورد افرادی که در ابتدای این مسیر قرار دارند.
وی افزود: مشاهده آثار باکیفیت در جشنواره فیلم ۱۰۰ میتواند فرصت مناسبی برای شکوفایی این استعدادها و شناخته شدن فیلمسازان جوانی باشد که در تمام استانهای کشور به این حرفه مشغول هستند، اما فرصت دیده شدن آثار آنها فراهم نشده است.
وی تصریح کرد: در این راستا، مرکز فیلم جوان سازمان سینمایی سوره با همکاری معاونت امور استانهای حوزه هنری، در سال جاری آماده حمایت از طرحها و فیلمنامههایی است که از تمام استانها ارسال میشوند.
رئیس حوزه هنری استان البرز با اشاره به انجام ارزیابی فنی آثار ارسالی و تایید هیات داوران، توضیح داد: حوزه هنری البرز از فیلمسازان دعوت میکند، تا طرحها و فیلمنامههای خود را ارسال کنند و تا در هیئت انتخاب، ارزیابی شوند و در یک بازه زمانی سه هفتهای و در صورت تایید و اعلام آثار منتخب، مراحل بعدی را سپری کنند.
وی اظهار کرد: در سطح اول حمایت مالی ۳۰ میلیون تومانی از ایدههای تایید شده صورت میگیرد که در صورت تایید شورای تصمیم گیری و متناسب با ابعاد تولید میتواند تا سقف ۱۰ میلیون تومان افزایش نیز پیدا کند و در سطح دوم که به صورت ویژه مختص ایدههایی است که از سطح کیفی بالاتری برخوردار هستند و نیاز به ابعاد تولیدی گسترده تری دارند.
رئیس حوزه هنری استان البرز با اشاره به اینکه مبلغ حمایتی تولید آثار منتخب، متناسب با برآورد تولیدی و با تصمیم شورای ارزیابی تعیین خواهد شد، اظهار کرد: ارسال فایلها جهت بررسی باید در دو قالب طرح یا فیلمنامه و دارای معیارهای زیر باشد؛ تمام فایلهای ارسالی باید شامل مشخصات نام و نام خانوادگی، نام کارگردان، تاریخ تولد و استان محل سکونت باشند.
- محل تولید اثر و محل سکونت فیلمساز باید استان البرز باشد.
- فیلمنامههای ارسال شده بیش از دو صفحه نباشند.
- طرحهای ارسال شده بیش از ۵۰۰ کلمه نباشند.
- تمام فایلهای ارسال شده در دو قالب استاندارد PDF یا WORD ارسال شوند.
- طرح و فیلمنامههای ارسالی باید خالقانه و اصیل باشند.
- تمامی طرحها و فیلمنامههای ارسال شده از جهت مضمون، باید مطابق با محورهای محتوایی فراخوان و در حوزه خانواده باشند.
- در نحوه پرداخت به مضامین مورد نظر فراخوان، رویکرد امیدوارانه و مثبت نگر داشته باشند.
مهرابی در خصوص محور محتوایی و موضوعات پیشنهادی نیز بیان کرد: با توجه به اهمیت پرداختن به موضوع نهاد خانواده و مغفول ماندن آن در آثار سینمایی تولید شده، محور محتوایی کلی مد نظر در این فراخوان «خانواده ایرانی» است، بنابراین هر یک از ایدههای ارسالی که در یکی از محورهای موضوعی پیشنهادی قرار داشته باشند، از امتیاز ویژه جهت بررسی برخوردار میشوند.
رئیس حوزه هنری استان البرز اضافه کرد: همچنین در صورت انتخاب موضوع خارج از لیست پیشنهادی، محور «بازنمایی خانواده ایرانی» متناسب با بوم هر استان در کشور نیز از امتیاز ویژهای برخوردار خواهد شد.
موضوعات پیشنهادی این تولیدات به شرح زیر هستند:
۱- عنوان: اگر کشورمان پیر شود ... با محوریت جمعیت و فرزندآوری، فرزند هراسی و خطر بسته شدن پنجره جمعیت
۲- عنوان: مادری، مهمترین شغل با محوریت زن به مثابه مادر، زن به مثابه کنشگر
۳- تربیت خودمان یا تربیت اینترنت؟ با موحوریت تربیت فرزند در عصر دیجیتال
۴- قرار است بگوییم یادش بخیر «در جشتجوی خاطرات آینده» با محوریت از بین رفتن جمعهای خانوادگی و فامیلی و از دست رفتن نوستالوژی جمعی
مهرابی در پایان با بیان اینکه علاقهمندان تا پایان ۱۵ خرداد سال ۱۴۰۳ فرصت دارند طرحها و ایدههای پیشنهادی خود را به شماره ۰۹۳۸۴۵۹۳۲۰۰، واحد هنرهای تصویری حوزه هنری البرز ارسال کنند، عنوان کرد: حمایت مالی از تولیدات در دو سطح انجام خواهد شد.