۱۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 06 May 2025
04:03
کد خبر : 9602185
۰۹:۴۲

۱۴۰۳/۰۳/۰۸

فرزند آوری یکی از مهم ترین مجاهدت های زنان است

سرگروه حلقات صالحین پایگاه مقاومت بسیج حضرت زینب (س) سرخه گفت: فرزند آوری یکی از مهم ترین مجاهدت های زنان و از هنرهای زن است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، در راستای ترغیب نسل جدید به فرزندآوری، حلقه جوانان شهیدان قاضی پایگاه مقاومت بسیج حضرت زینب (س) سرخه اقدام به برپایی نشست روشنگری و بصیرت افزایی با این محوریت کرد.

گفتنی است این برنامه با حضور سرگروه و متربیان حلقه برپا و اعضا به بحث و تبادل نظر در موضوع جمعیت، اهمیت افزایش جمعیت و فرزندپروری پرداختند.

رقیه لطفی سرگروه حلقه شهیدان قاضی در جمع بسیجیان اظهار کرد: در راستای منویات و سفارشات مقام معظم رهبری (مدظله) در خصوص افزایش جمعیت و فرزند آوری حلقه این هفته با این محور تشکیل می شود.

او افزود: فرزند آوری آثار و برکات فراوانی در خانواده دارد. فرزند آوری یکی از مهم ترین مجاهدت های زنان و از هنرهای زن است.

سرگروه حلقات صالحین تصریح کرد: زمانی تک فرزندی نشانه شخصیت بود که این طریق فرهنگ سازی خوبی نبوده و امروز باید از این فرهنگ دوری کنیم چرا که فرزند بیشتر باعث ایجاد شور و نشاط بیشتر در خانواده ها می شود.

گفتنی است در ادامه متربیان حلقه خاطرات خود را در زمینه فرزند آوری و عنایت های امامان معصوم بیان کردند.

سعیده حسنان
خبرنگار: سعیده حسنان

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید