خبرهای داغ:

مراسم بزرگداشت آیت الله سیدجعفر حسینی شاهرودی در روستای میغان+ تصاویر

شاهرود_ مراسم بزرگداشت آیت الله سید جعفر حسینی شاهرودی و سالگرد ارتحال امام (ره) در روستای میغان شهرستان شاهرود برگزار شد.
کد خبر: ۹۶۰۴۰۷۲
|
۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴

مراسم بزرگداشت آیت الله سیدجعفر حسینی شاهرودی در روستای میغان+ تصاویربه گزارش خبرنگار بسیج، سی و پنجمین سالگرد ارتحال بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، بزرگداشت شهدای قیام پانزده خرداد، پنجاه و یکمین سالگرد ارتحال مرجع عالیقدر آیت الله العظمی حاج سیدجعفر حسینی شاهرودی میغانی (کشفی) و گرامیداشت شهادت خادم الرضا (ع) حضرت آیت الله سیدابراهیم رئیسی و هیأت همراه در حسینیه شهدا روستای میغان شهرستان شاهرود برگزار شد.
در این مراسم که اقشار مختلف مردم، امام جمعه شاهرود، نماینده مردم شهرستان‌های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه شهرستان گنبد، فرماندهان ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان شاهرود و انتظامی شهرستان و جمعی از مسؤولان شهرستان و ائمه جمعه شرق استان، علما و روحانیون شهرستان حضور داشتند، آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری نماینده استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با اشاره به قیام امام خمینی (ره) و تحلیل شرایط روز بر توجه به انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب فرد اصلح تاکید کرد.
در این مراسم یاد و خاطره آیت الله سید جعفر حسینی شاهرودی میغانی گرامی داشته شد.
آیت اللَّه سید جعفر شاهرودی در سال ۱۲۹۴ به دنیا آمد و برای تحصیل راهی مشهد و قم شد و از محضر حضرات آیات میرزا جواد ملکی تبریزی و شیخ عبدالکریم حائری یزدی استفاده کرد. همچنین در نجف از دروس استادان بزرگی استفاده کرد و به مقام اجتهاد رسید. این عالم و عارف در سال ۱۳۲۴ به ایران بازگشت و به خدمات دینی و نشر معارف اسلامی مشغول شد.
سیّد جعفر حسینى شاهرودى یکى از فقها و اندیشمندان معروف تهران بود. نسب ایشان با چند واسطه به علامه میرزا ابو القاسم میرفندرسکى مى رسد.
ایشان پس از طى مقدمات و سطوح در زادگاه خود به حوزه علمیه قم رهسپار شد و از محضر آیت اللّه حاج شیخ عبد الکریم حائرى یزدى فقه و اصول و از محضر آیت اللّه میرزا جواد ملکى تبریزى اخلاق و عرفان استفاده نمود. آنگاه به حوزه علمیه نجف اشرف پیوست و مقدارى از سطح که باقى مانده بود نزد علامه شیخ غلامعلى قمى به انجام رسانید. دروس عالى خارج را از محضر آیات: میرزا محمّد حسین نائینى، شیخ ضیاء الدّین عراقى و سید ابو الحسن اصفهانى بهره‌مند گردید.
وى در سال ۱۳۶۴ ق به ایران بازگشت و ابتدا در شهر رى اقامت نمود و بعدا در غرب تهران رحل اقامت افکند و در «مسجد مهدوى» به اقامه جماعت و ارشاد اشتغال ورزید.
از آثار او، رساله عملیه و رسالة فى الأمر بین الأمر است.
ایشان پس از عمرى خدمت و مجاهدت در روز دوشنبه ۲/ جمادى الاول/ ۱۳۹۳ ق مطابق با ۱۴/ خرداد/ ۱۳۵۲ ش در سن ۸۰ سالگى در تهران درگذشت.
پیکر پاک ایشان جهت مراسم خاکسپارى عصر روز سه شنبه به قم حمل و از مسجد امام حسن عسکرى علیه السّلام تشییع و پس از اداى نماز میت توسط آیت اللّه سید کاظم شریعتمدارى در قبرستان شیخان به خاک سپرده شد.
نگارنده گنجینه دانشمندان می‌گوید: آن مرحوم از دانشمندان و مراجعی بود که بزیور علم و حلم آراسته و دارای معنویت و صفاء قلب و تزکیه نفس و برکنار از تظاهرات و هوا‌های نفسانی بوده است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار