به گزارش خبرنگار بسیج، سیده زهرا موسوی عضو شورای اسلامی این شهر با اشاره به جایگاه گویشها و لهجهها در فرهنگ مردم گفت: لهجه شاهرودی از لهجههای شیرین، جذاب و با فرهنگ این منطقه است.
وی افزود: مراقب باشیم لهجه شیرین شاهرودی در جامعه و خانوادهها به فراموشی سپرده نشود چرا که در آینده خلا فرهنگی ناشی از آن گریبانگیر نسل آینده خواهد شد.
عضو شورای شهر اسلامی شاهرود ادامه داد: متاسفانه گاهی از لهجه شیرین شاهرودی که ریشه در فرهنگ مردم این منطقه دارد در طنز استفاده میشود که فقط کمی بخندیم.
موسوی اظهار کرد: اذهان کنم که در این خصوص شورای شهر نیز کوتاهی کرده و باید این کوتاهی در زمان باقیمانده جبران شود.
وی بیان کرد: باید تلاش کنیم زمینه گفتگو دانش آموزان و مربیان با لهجه شیرین شاهرودی در مدارس مهیا شود و مسولین نیز درجلسات مانند مردم خوب مازندران، گیلان و... با گویش و لهجه صحبت کنند.
موسوی با اشاره به این که از دوره چهارم شورا مباحثی در خصوص لهجه شاهرودی مطرح شد و تا حدودی هم موفق آمیز بود گفت: انتظار است نویسندگان و نهادهای مرتبط شعرهایی کودکانه با لهجه شاهرودی، کتابهایی با هدف شناساندن بهتر این لهجه و اقداماتی از این دست انجام دهند تا شاهد شکوفایی مجدد این لهجه باشیم.
وی در پایان افزود: اگر میخواهیم لهجه شیرین شاهرودی به دوران خوب خود برگردد گروههایی باید این وظیفه را به عهده گرفته و با کمک نهادهای مرتبط، موضوع را پیگیری و به نتیجه برسانند.