به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از اراک؛ حمید حبشی مشاور خانواده در همایش «آگاهسازی خانوادهها از آسیبهای اجتماعی» که در داودآباد برگزار شد، با تاکید بر ضرورت شناخت تفاوتهای جسمی و روانی همسران گفت: به هر میزان که آشنایی همسران با ویژگیهای جنس مکمل بیشتر باشد، میزان رضایت آنان از زندگی مشترک بیشتر و چالشهای پیش روی آنان کمتر خواهد بود.
وی درباره ظرفیت وجودی زن و مرد و تأثیر آن بر تربیت فرزندان گفت: توجه به «اقتدار مرد» و «لطافت زن»، دو اصل مهم در زندگی مشترک است؛ اگر مهر و محبتی در خانواده بین همسران نباشد ممکن است این محبت در جایی به بیرون از خانه کشیده شود و بنیان خانواده راویران کند.
این مشاور خانواده بر اهمیت فرزنددار شدن همسران در سالهای ابتدایی زندگی مشترک نیز تاکید کرد و گفت: هر قدر فاصله سنی والدین با فرزندانشان کاهش یابد، در آینده ارتباط بهتر و نزدیکتری بین آنان ایجاد خواهد شد.
حبشی بر رفاقت بین والدین و فرزندان تاکید و تصریح کرد: والدین باید قبل از دوستی با افراد ناباب در فرزندشان نفوذ داشته باشند، اگر نوجوان دوستان نابابی پیدا کرده این نشانگر عدم وجود شرایط مساعد در یک خانواده است چرا که دوستی با فرد ناباب به نوعی میتواند برای جبران محبتهای از دست رفته به نوجوان از طرف والدین باشد.
وی مهمترین دغدغه جامعه را سلامت خانواده دانست و خاطرنشان کرد: خانواده بیشترین مسئولیت را در رشد و تحول، تربیت و تعالی و سعادت انسان بر عهده دارد. اساس تشکیل خانواده و ازدواج در نظام الهی رسیدن به آرامش روان و آسایش خاطر، پیمودن طریق رشد، نیل به کمال انسانی و تقرّب به ذات حق است.