به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، عطا حسنپور امروز در گفتوگو با رسانهها، اظهار داشت: در حال حاضر تنها یک موزه باستانشناسی در لرستان و در داخل مجموعه قلعه «فلکالافلاک» بوده و هشت موزه دیگر در سطح استان بهعنوان موزههای مردمشناسی فعالیت میکنند.
وی اضافه کرد: باتوجهبه تعداد بالای اشیای تاریخی موجود در لرستان، این تعداد موزه پاسخگو نبوده و بسیاری از این اشیا در معرض دید عموم قرار ندارند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان، تصریح کرد: در گنجینه میراثفرهنگی لرستان بیش از ۱۷ هزار شیء تاریخی وجود دارد که یکی از دغدغههای اصلی مردم و مسئولان استان ایجاد موزه مناسب و استاندارد برای این اشیا است.
حسنپور، افزود: اشیای تاریخی لرستان در دو بخش خلاصه میشود که نیازمند موزههای تخصصی است.
وی اضافه کرد: یک بخش حاصل کاوشهای باستانشناسی علمی، هدفمند و نظاممند است که آن هم در بخش قبل از انقلاب بوده که توسط باستانشناسان خارجی کشف شده و بخش دیگر بعد از انقلاب بوده و توسط باستانشناسان بومی کشف شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان، گفت: راهاندازی و تجهیز موزه سنگ، سفال و سکه در گرو اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار است و موزه بزرگ مفرغ هم تقریباً ۵۰ میلیارد تومان است.
حسنپور، اظهار داشت: اعتبارات استانی کفاف این امر را نمیدهد و امسال قرار است از محل اعتبارات ملی بخش کوچکی از اعتبارات را به ما بدهند و در سال آینده تکمیل شده این اعتبارات را به ما اختصاص بدهند.
وی با تأکید بر اینکه در دل باغ «گلستان» و قلعه «فلکالافلاک» دو موزه طراحی محتوایی شده است، بیان داشت: یکی موزه باشگاه افسران است که قرار است بهعنوان موزه سنگ، سفال و سکه بهرهبرداری شود و دیگری موزه سربازخانه تاریخی در باغ «گلستان» است که بهعنوان موزه بزرگ مفرغ قرار است راهاندازی شود.