زارعی:

رمز ماندگاری نام شهدا در متون تاریخی، تدوین کتب بر اساس اسناد موثق است

همدان-مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور بابیان اینکه رمز ماندگاری نام شهدا و ایثارگران در متون تاریخی، تدوین کتب بر اساس اسناد موثق است،گفت:بایدبه زندگینامه شهدا بر اساس اسناد متنوع اطلاعاتی پرداخته شود.
کد خبر: ۹۶۰۷۴۷۳
|
۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، عاطفه زارعی در دیدار سردار مهدی فرجی دبیر کنگره ملی شهدای استان همدان، ضمن تقدیر از فعالیت‌های کنگره شهدا در شناسایی و گردآوری اسناد و مدارک شهدا و ایثارگران استان همدان اظهار کرد: اسناد و مدارک شهدا به عنوان سند افتخار ملت ایران و بخش مهمی از میراث مکتوب کشور باید در بهترین شرایط نگهداری و ضمن انجام امور تخصصی، به تسهیل در اختیار محققان و پژوهشگران قرار گیرند.

وی اضافه کرد: گردآوری اسناد دفاع مقدس بسیار مهم است، اما باید توسط کارشناسان سازماندهی شود و برای دسترس‌پذیری کاربران بر اساس استانداردهای ملی و بین المللی فهرست‌نویسی و طبقه‌بندی شود سپس در مخازن امن نگهداری شده و از طریق بسترهای مختلف اطلاع رسانی در دسترس پژوهشگران این حوزه قرار گیرند تا در قالب پژوهش‌ها، کتاب‌ها، مستندها و انواع محصولات علمی، فرهنگی و هنری منتشر و به اشتراک گذاشته شود.

مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور ضمن اعلام آمادگی برای همکاری در فعالیت‌های مد نظر دبیرخانه کنگره ملی شهدای استان اضافه کرد: این مدیریت به نمایندگی از سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در راه اندازی کتابخانه تخصصی این دبیرخانه از هیچ کمک و اقدامی فروگذار نخواهد کرد و این مهم با هماهنگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه رمز ماندگاری نام شهدا و ایثارگران در متون تاریخی، تدوین کتب بر اساس اسناد موثق است، گفت: بسیار ضروری است که به سیر و سلوک و زندگینامه شهدا و ایثارگران بر اساس اسناد و منابع متنوع اطلاعاتی پرداخته شود، چراکه پژوهش‌ها و کتب مبتنی بر اسناد، هیچگاه دچار گذر زمان و کهنگی نمی‌شوند و در دهه‌ها و حتی صده‌های آینده نیز قابل استناد و دفاع است.

زارعی با اشاره به اهمیت برگزاری کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی با محوریت شهیده خواهر دباغ تصریح کرد: ضمن مکاتبه با سازمان های دولتی، آموزشی و درمانی از طریق کتابخانه ملی ایران به دنبال گردآوری اسناد مرتبط با خواهر دباغ هستیم تا همزمان با تجمیع اسناد در آرشیو ملی ایران، در جهت فعالیت های علمی و پژوهشی کنگره در اختیار پژوهشگران قرار گیرند.

وی از همه هم استانی‌ها درخواست کرد هرگونه اسناد، عکس، فیلم، صوت، خاطرات و منابع اطلاعاتی از شهیده خواهر دباغ(مرضیه حدیدچی) در اختیار دارند به مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور برای ثبت در آرشیو ملی ایران اهداء کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار