۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
20:32
۱۸:۵۰

۱۴۰۳/۰۳/۳۰
خبرگزاری بسیج گلستان؛

برنامه‌های کانون پرورش فکری گلستان برای تابستان ۱۴۰۳ چیست؟

الهه غیناقی گفت:امسال برای اولین بار طرح مراکز الگو را خواهیم داشت که بر اساس سه رویکرد مرکزمحور، نوجوان محور و مخاطب محور برگزار می‌شود، اهم برنامه‌های این مرکز در تابستان را تشریح کرد.

برنامه‌های کانون پرورش فکری گلستان برای تابستان ۱۴۰۳ چیست؟

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛الهه غیناقی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ۱۸ مرکز در سطح استان گلستان دارد که از این تعداد سه مرکز در شهر گرگان، دو مرکز در گنبدکاووس، یک مرکز در شهر دلند و یک مرکز نیز در مابقی شهرستان‌های گلستان قرار دارد.

وی بیان کرد: تا پیش از این تنها دو مرکز در شهرهای گرگان و گنبدکاووس به صورت دو شیفت فعالیت می‌کردند و مابقی مراکز تک شیفت بودند که به منظور بهره‌مندی بیشتر کودکان مراکز دو شیفت به صورت سه شیفته و اکثر مراکز تک شیفت به صورت دو شیفته فعال شدند.

 مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان اضافه کرد: علاوه بر ۱۸مرکز ثابت، ۹ کتاب‌خانه سیار، ۲ کتاب‌خانه پستی و ۳ مرکز فراگیر برای برگزاری کارگاه‌های دوره‌ای و تخصصی با مربیان متخصص و مجرب در تابستانی سال جاری به منظور تمرین مهارت‌های زندگی آماده‌ی خدمت‌رسانی به کودکان و نوجوانان هستند.

وی از آغاز کلاس‌های طرح اوقات فراغت تابستانه در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «تابستانتو بساز» خبر داد و افزود: با هدف غنی‌سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان در تابستان، کلاس‌های مراکز کانون در ۶۲ فعالیت فرهنگی، هنری و ادبی با حضور مربیان مجرب آغاز شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد:  متقاضیان عضویت در مراکز کانون از تابستان امسال علاوه بر خدمات مرتبط با امانت کتاب و استفاده از سالن‌های مطالعه، ۸ فعالیت کتاب محور رایگان مانند معرفی و نقد و بحث کتاب، روخوانی، آشنایی با مفاخر، مشاهیر، مشاغل و ویژگی‌های تاریخی و جغرافیای و اقوام سرزمین، آشنایی با قرآن و احادیث، مهارت‌های خوب شنیدن و خوب گفتن(قصه‌گویی) دریافت می‌کنند.  

غیناقی با اشاره به تشکیل باشگاهی از فعالیت دانش‌آموزان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان که در مسابقات بین‌المللی حائز رتبه برتر شده‌اند، گفت:   امسال سه محور مرکزمحور، نوجوان محور و مخاطب محور به صورت پایلوت در دستور کار ما قرار گرفته و با توجه به شناسایی منطقه و ظرفیتی که وجود دارد در مراکز کانون پرورش فکری خدمت‌رسانی می‌شود.

وی بیان کرد: تشکیل ۱۶ باشگاه با توجه به فعالیت‌های اثر بخش در حوزه کودکان و نوجوانان در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان برنامه‌ریزی شده است که هدایت آن با مربیان مراکز و اجرای آن توسط نوجوان است.

استفاده از نوجوانان نخبه به عنوان مربی

وی با اشاره به استفاده از نوجوانان نخبه به عنوان مربی در بخش‌های مختلف هنری، علمی، فنی و آموزشی در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گفت: نوجوانان از همسن وسالان خود بیشتر اثرپذیری دارند و این طرح با هدف اینکه کانون تبدیل به پاتقی امن و دوست داشتنی برای نوجوانان قرار بگیرد، راه‌اندازی شده است.

ارسال کامیونت کتاب به مراکز کم برخوردار

 مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان از ارسال کامیونت کتاب همراه با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و شاد نظیر اجرای عروسکی در روستاهایی که متقاضی این طرح هستند، خبر داد و افزود: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با ارسال این کامیونت در روستاها و مناطق کم برخوردار با اهدا کتاب و برنامه‌های فرهنگی به کودکان و نوجوانان خدمت‌رسانی می‌کند.

غیناقی ادامه داد: با افزایش کارگاه‌های تابستانی، علاقه‌مندان می‌توانند از طیف گسترده دوره‌هایی مانند مهارت‌های ارتباطی و تمرین خوب زندگی کردن تا انواع زیر مجموعه‌های هنرهای تجسمی، نمایش و تئاتر، شعر و داستان‌نویسی، پویانمایی، قصه‌گویی (فن بیان، زبان بدن، پرورش و پردازش متن)، عکاسی، نجوم و رباتیک بهره ببرند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید