۱۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 06 May 2025
23:09
کد خبر : 9607615
۱۲:۴۴

۱۴۰۳/۰۳/۳۰
مثبت سوژه |

گفتگوی بسیج با بانویی که در مسجد و مدرسه، سواد رسانه را به نوجوانان و جوانان آموزش می‌دهد

باید قدر استقبال قابل توجه جوانان از کلاس‌های سواد رسانه را بدانیم.

معصومه آبدار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج با اشاره به هشت سال فعالیت خود به‌عنوان فرمانده پایگاه مسجد حضرت ابالفضل(ع) بیرجند گفت: خدا را شاکر هستم که فضا و بستری مهیا شده که بتوانم با حضور در مساجد و مدارس سطح شهرستان بیرجند، در زمینه ارائه اندوخته‌های خود به نوجوانان و جوانان در حوزه مسائل مربوط به «سواد رسانه‌» و «مسائل سیاسی» قدمی بردارم.

وی افزود: با توجه به جنگ تمام عیار دشمنان در حوزه رسانه و مسائل فرهنگی، این روزها مقوله آگاه‌سازی قشر نوجوان و جوان از خدعه‌ها و نقشه‌های شوم دشمن و در یک عبارت «دشمن‌شناسی» از همیشه مهمتر است. 

آبدار گفت: الحمدلله علی‌رغم تبلیغات سوء دشمنان و جنگ رسانه‌ای آنها، این روزها شاهد رونق گرفتن مساجد و فعالیت گسترده‌تر پایگاه های بسیج در مساجد هستیم؛ امروز سطح اقدامات پایگاه های بسیج در حوزه درک و تحلیل و همچنین ارائه مباحث سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، نسبت به گذشته بسیار ارتقاء یافته است. 

وی افزود: کلاس‌های سواد رسانه و دشمن شناسی ما در مساجد و مدارس بیرجند، با استقبال قابل توجه نوجوانان و جوانان مواجه می شود و ما باید قدردان این فرصت باشیم.

آبدار با بیان اینکه خدا را شاکر هستیم که امروز توان مطالبه‌گری و فهم سیاسی مردم نسبت به گذشته بالا رفته است، گفت: مسائل فرهنگی، عفاف و حجاب و وضعیت نابسامان فضای مجازی از جمله مواردی هستند که مسئولان امر باید در زمینه سامان بخشیدن به آنها اهتمام ویژه ای داشته باشند. 

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید