تشکل‌های مردم‌نهاد ‌شرکت پیمانکاری نیستند

معاون مشارکت های مردمی سازمان امور اجتماعی از تشکل‌های مردم نهاد به عنوان حلقه‌های واسطه بین مردم و حاکمیت یاد کرد و گفت: این تشکل‌ها شرکت پیمانکاری نیستند.
کد خبر: ۹۶۰۷۸۵۰
|
۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴

تشکل‌های مردم‌نهاد ‌شرکت پیمانکاری نیستند

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، محسن ولیئی صبح پنجشنبه در نشست تشکل‌های مردمی استان اردبیل اظهار داشت: رییس جمهور شهید دغدغه جدی و توجهی مهربانانه به حلقه‌های تشکل‌های مردم نهاد داشت تا از ظرفیت آنها برای انجام بسیاری از کارها و امور استفاده کند.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم شخص رییس جمهور شهید و اعضای کابینه با ارج نهادن به فعالیت‌های تشکل‌های مردم نهاد همواره حامی آنها بوده و همه ساله در چندین نوبت به ویژه ایام ماه رمضان شاهد تشکیل نشست و جلسات با حضور خیران و اعضای تشکل‌های مردم نهاد بودیم و رییس جمهور شهید سعی می‌کرد تا مسائل بسیاری را با این مجموعه‌ها مطرح کند.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان امور اجتماعی گفت: در اوایل امسال نیز این نشست برگزار و ضرورت توسعه فعالیت‌های مردم پایه مورد تاکید قرار گرفت تا زمینه برای استقرار نظام خیر و احسان در دولت سیزدهم بیشتر فراهم آید.

ولیئی افزود: با استفاده از ظرفیت تشکیل‌های مردم‌نهاد می‌توان آسیب‌های اجتماعی را به حداقل رسانده و در کنار سازمان بهزیستی و سایر مجموعه‌ها بتوان اقدامات پیشگیرانه را انجام داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: سازمان امور اجتماعی همواره سعی کرده تا با کمک به دستگاه‌های مختلف نظیر بهزیستی، آموزش و پرورش و سایر مجموعه‌ها گره‌گشای مشکلات آنها در مسیر کاهش آسیب‌های اجتماعی باشد.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان امور اجتماعی به تدارک سازمان کارآمد و منسجم با هدف ارائه خدمات به تشکل‌های مردم نهاد خبر داد و اضافه کرد: این مجموعه در قالب اسنپ نیکوکارانه سعی می‌کنند تا در حوزه‌های مختلف بستر و زمینه جلب مشارکت مردم و روان‌سازی امور را انجام دهند.

ولیئی از تشکل‌های مردم نهاد به عنوان حلقه‌های واسطه بین مردم و حاکمیت یاد کرد و ادامه داد: این تشکل‌ها شرکت پیمانکاری نیستند که مأموریت و وظیفه جداگانه از دیدگاه‌های دولت را در بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام دهند بلکه این مجموعه‌ها می‌توانند به فعالیت‌های اقتصادی پرداخته و از سود آن به جامعه هدف کمک‌رسانی کنند.

وی بیان کرد: در سند تحول دولت مردمی یک فصل به حوزه مشارکت‌های اجتماعی اختصاص یافته تا ما با راهکارهای دقیق و منطقی بتوانیم توسعه فعالیت‌های مردم پایه را شاهد باشیم.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان امور اجتماعی در ادامه سخنان خود یادآور شد: مسئولان باید فرش قرمز برای حضور قدرتمندانه تشکل‌های مردم نهاد و برون‌سپاری مسئولیت‌ها پهن کنند تا از ظرفیت این واسطه بین دولت و ملت بتوانند بیشتر استفاده کنند.

ولیئی به فعالیت مناسب مجمع خیران سلامت و دیگر فعالیت‌های خیرخواهانه در قالب تشکل‌های مردم نهاد اشاره کرد و گفت: باید در کنار چابک‌سازی دولت، به توسعه و گسترش تشکل‌های مردم نهاد بها دهیم که در همین استان وجود یک هزار و 700 تشکل مردمی و گروه‌های جهادی افتخاری بزرگ است.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان امور اجتماعی تصریح کرد: استان اردبیل در بحث جلب مشارکت مردم و توسعه کار خیر و احسان جز استان‌های توانمند محسوب می‌شود و بسترهای خوبی برای جلب نظر مساعد جوانان در قالب این تشکل‌ها در استان اردبیل مهیاست.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار