۲۱ / اسفند / ۱۴۰۳ - 11 March 2025
21:20
۱۲:۳۵

۱۴۰۳/۰۴/۰۶
مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات:

جامعه کار و تولید، خدمات شهید رئیسی را فراموش نخواهند کرد

یادمان نمی‌رود کارگران هپکو، آذرآب، ماشین سازی تبریز و کشت و صنعت هفت تپه و توسعه نیشکر برای تشییع پیکر رئیس جمهور با چشمانی اشک بار در مراسم حاضر شده بودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، اله بداشتی مسئول سازمان بسیج کارگران صبح امروز طی سخنانی در مراسم چهلم شهدای خدمت، اظهار کرد: از آنجا که سازمان بسیج کارگران و کارخانجات، حامی کارگران و کارفرمایان است و بازوی توانمندی برای جامعه کار و تولید محسوب می‌شود، از شهادت رئیس جمهور که دائما به فکر بهبود وضعیت تولید و بهبود وضعیت معیشتی کارگران بودند، قلبا ناراحت هستیم.

وی با بیان اینکه شخصیت رئیس جمهور شهید به گوهر تقوا، اخلاص، ساده زیستی، عدالت طلبی و فساد ستیزی و توکل به خدا و ولایتمداری مزین بود، گفت: شهید آیت الله رئیسی در طول تصدی خود در جایگاه ریاست جمهوری، کار‌های بسیار مهمی نظیر تسهیل صدور مجوز‌ها و حذف امضا‌های طلایی را انجام داد؛ در حالیکه ۱۳ سال از تصویب این قانون می‌گذشت، اما دیدیم که در دوره شهید رئیسی عملیاتی شد و امضا‌های طلایی حذف شد و سود سهام عدالت نیز در جیب مردم قرار گرفت.

مسئول سازمان بسیج کارگران تصریح کرد: با اقدامات شهید رئیسی، آزادی سواحل در شمال کشور به نفع مردم شد و نهضت ملی مسکن آنگونه که باید به نفع مردم باشد صورت گرفت؛ همجنین در این دوره شاهد احیا ۸ هزار واحد صنعتی تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل بودیم؛ یادمان نمی‌رود کارگران هپکو، آذرآب، ماشین سازی تبریز و کشت و صنعت هفت تپه و توسعه نیشکر برای تشییع پیکر رئیس جمهور با چشمانی اشک بار حاضر شده بودند.

وی گفت: این موارد را مطرح کردم تا جامعه کار و تولید که وفادارترین‌ها به نظام مقدس هستند با گوشه‌ای از این اقدامات بزرگ و ریل گذاری‌هایی که رئیس جمهور انجام داده است، آشنا شوند و به فضل الهی با مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق رای،  انتخاب اصلحی که راه رئیس جمهور شهیدمان را ادامه دهد و این ریل گاری‌هایی که به نفع مردم بوده است ادامه یابد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید