سرهنگ سیدحجت فتاحی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار بسیج، افزود: دودی کردن شیشههای خودرو به شرطی که سرنشینان آن از فاصله سه متری قابل تشخیص نباشند ، خلاف قانون بوده و ممنوع است.
وی اظهار کرد: بر همین اساس پلیس با اعمال قانون به خودروهای شیشه دودی با رانندگان متخلف در سراسر استان اردبیل بدون اغماض برخورد خواهد کرد.
وی با بیان اینکه ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی موظف هستند با خودروهایی که در آنها تغییر ایجاد شده، برخورد و از حرکت آنان جلوگیری کنند، اضافه کرد: مالکان این خودروها باید برای اصلاح و حذف شیشههای دودی خودرو خود اقدام کنند تا مشمول اعمال قانون نشوند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل بیان کرد: تمامی وسایط نقلیه وارداتی و تولیدات داخلی که شیشه دودی فابریک دارند، مجاز به تردد بوده ولی طبق قانون باید داخل خودرو و سرنشینان آن از بیرون به راحتی قابل رویت باشد.
سرهنگ فتاحی ادامه داد: اگر درصد دودی بودن شیشههای خودرو بیش از حد معمول و از فاصله سه متری قابل رویت نباشد، قانون برای آنها اعمال خواهد شد.
وی با اشاره به مزایای اجرای این طرح، گفت: دودی بودن شیشه خودرو موجب محدودیت دید راننده شده و رانندگان به ویژه شب هنگام حین دور زدن، حرکت با دنده عقب و گردش به طرفین، وسیله نقلیه یا عابر پیاده در حال تردد را ندیده و با آن برخورد میکنند.
وی افزود: همچنین شماری از رانندگان متخلف نیز برای عدم شناسایی و آشکار نشدن چهره بعد از ارتکاب تخلفات و یا جرایم خاص نسبت به نصب برچسبهای شیشه دودی بر روی خودروها اقدام میکنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل اظهار کرد: بنابراین طبق قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، نصب شیشه دودی، برچسب بر روی خودرو، نصب پرده یا کرکره و هر چیز دیگری که مانع دید راننده شود تخلف محسوب میشود.
سرهنگ فتاحی بیان کرد: از رانندگان و مالکان خودروها انتظار میرود ضمن احترام به حقوق سایر شهروندان، رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را سرلوحه کار خود قرار دهند تا ضمن کاهش بینظمی در معابر شهری، شاهد کاهش حوادث رانندگی در سطح استان باشیم.
به گزارش بسیج، استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر، با ۱۲ شهرستان در شمالغربی ایران و همجوار با استانهای آذربایجانشرقی، زنجان، گیلان و کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.