به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، حجتالاسلام سید حسین حسینی اظهار کرد: ستاد پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در دادگستری استان باهدف توسعه استان و با محوریت جهش تولید و همچنین ایجاد اعتماد واحدهای تولیدی به دستگاههای حاکمیتی و مضافاً تحقق امنیت سرمایهگذاری در چارچوب قوانین و مقررات از هیچ حمایتی دریغ نمیکند.
وی خاطرنشان کرد: تلاش در راستای رفع موانع و چالشهای حوزه تولید باهدف احیای واحدهای راکد از موضوعات مهمی است که دستگاه قضا در سطح استان به آن ورود پیدا کرده و خوشبختانه طی چند سال اخیر اقدامات خوبی را در این حوزه انجام دادهایم.
رئیسکل دادگستری کردستان افزود: سال گذشته با ورود دستگاه قضا ۲۱ واحد تولیدی در کردستان احیا و از بیکاری ۸۳۷ نفر جلوگیری شد.
به گفته حسینی، با ورود دستگاه قضایی و دستوراتی که بانکهای عامل بعد از فرایند تشخیصی و کارشناسی در دستگاه قضایی صورت گرفت ۲۰ تولیدکننده در سطح استان از تسهیلات بانکی بهرهمند و از تعطیلی واحدهای آنان جلوگیری شد.
وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال و درآمد پایدار و کمک به معیشت خانواده، زمینهساز ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه است، تصریح کرد: سال گذشته ۱۰۲ مورد پرونده اختلاف واحدهای تولیدی با استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف و صلح یاران به سازش منجر شد که در کاهش هزینه و اتلاف وقت تأثیر زیادی داشت.
رئیسکل دادگستری کردستان با تأکید بر اینکه در راستای پیشرفت و توسعه استان کمک و حمایت فعالین اقتصادی از اولویتهای ما در ساستان است، افزود: ایجاد اشتغال و درآمد پایدار و کمک به معیشت خانواده، زمینهساز ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه است.
انتهای خبر/