به گزارش خبرگزاری بسیج، احمد عجم نماینده شهرستانهای شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی در نشست شورای دانشگاه صنعتی شاهرود در تالار کوثر ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع)، به پیشینه علم و علم آموزی در منطقه اشاره نمود و ابراز کرد: تمام آنچه در اختیارات قانونی من باشد انجام خواهم داد تا جامعیت علمی این منطقه همچون گذشته استمرار داشته و همچنین ارتقا مناسبی پیدا کند.
وی بر اهمیت محوریت نیروی انسانی در ارتقا پیشینه علمی و استفاده از ظرفیتهای موجود تاکید نمود و گفت: ارتباط مستمر بین پژوهش و تولید علاوه بر صنعت بسیار حائز اهمیت است و باید نقشه راه جدیدی برای توسعه صنعتی در بخش کشاورزی ایجاد شود که این مهم با حمایت اعضای هیات علمی به عنوان کمک کننده در زمینه تحقیقات میسر میشود.
نماینده شهرستانهای شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی به اهمیت اکوتوریسم با وجود ظرفیتهای ارزشمند منطقه و توجه به اشتغال تاکید کرد و گفت: با برنامه ریزی و استفاده از ظرفیتهای خوب داخلی میتوان به کاهش هزینه ها، پیشرفت و دستیابی به دستاوردهای علمی رسید.
وی در ادامه هنر حفظ دستاوردهای موجود و پیشرفت همراه با سرعت و دقت را از جمله اولویتهای خود عنوان کرد و خواستار بهره مندی و ارتباط مستمر با دانشگاه جهت رفع مشکلات و ارتقا منطقه شد.
حجت الاسلام ابوالفضل فندرسکی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود در این نشست ضمن عرض تسلیت ایام ماه محرم، به بیان احادیثی در خصوص مبانی نظری خلقت انسان از منظر قران کریم پرداخت و تاکید نمود که انس و جن همگی برای عبودیت خلق شده اند. ایشان کسب معرفت در ساحت الهی را زمینهای برای تقرب خداوند عنوان نمود و گفت: حضرت سیدالشهدا (ع) جانشین خداوند بر روی زمین است و باید با الگوگیری و عبرت آموزی از جریان تاریخ دستانمان را از جانشین خداوند جدا نسازیم.
مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود نیز در این نشست ضمن عرض تسلیت ایام محرم و تبریک به جهت مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری و آرزوی توفیق برای رئیس جمهور منتخب، به بیان گزارشی از توانمندی ها، پتانسیل موجود، قابلیتها و امکانات مختلف در سطح دانشگاه اشاره نمود و گفت: این دانشگاه به عنوان دانشگاه ششم در بین دانشگاههای صنعتی کشور، با قریب به ۳۵۰ عضو هیات علمی توانمند و ۹ هزار دانشجو در سه مقطع تحصیلی در راستای اهداف کلان کشور حرکت نموده و با بهره مندی از ۱۶ دانشمند برتر توانمند در مقایسه با دیگر دانشگاهها جایگاهی مناسب دارد.
ایزدی فرد برخی از دستاوردها و مراکز موجود در دانشگاه از قبیل قطب علمی معدن کشور، مرکز آپایی ممتاز در سطح کشور، مرکز فناوری اطلاعات توانمند مجهز به سرورهای قدرتمند، مرکز نوآوری فرآوری مواد معدنی، آزمایشگاه مرکزی با بیش از ۱۲۰ دستگاه مجهز در حال خدمت رسانی، قراردادها و تفاهم نامههای متعدد با صنایع مختلف در سطح کشور، استان و شهرستان و. را ظرفیت مناسبی جهت ارتقا فضای علمی کشور دانست.
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن اشاره به دیگر فعالیتها و توانمندیها به بیان برخی چالشها منجمله مشکلات ناشی از پراکندگی دانشگاه در چهار پردیس مجزا نیز پرداخت و با اشاره به فرصتهای پیش رو گفت: دانشگاه به همت دفتر همکاریهای بین الملل تا کنون بیش از ۸۰۰ دانشجو بین الملل پذیرش نموده است که امید داریم با توجه به همکاری بخشهای مختلف و رفع موانع و مشکلات دانشگاه، بستر سازی مناسبی برای استمرار آن در این مجموعه علمی صورت گیرد.