قزوین_ به گزارش بسیج، ویژه برنامه سوگ حسینی به مناسبت ایام ماه محرم با حضور کارکنان سپاه ناحیه آوج در حسینه ستاد ناحیه برگزار شد.
حجت الاسلام میرزابیگی مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه حضرت ابوالفضل(ع) شهرستان آوج؛ ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت امام حسین(ع) و یاران با وفای آن حضرت بیان کردند:
حماسه عظیم کربلا، عشق و مشق حسینی است که همه را به شور و شعور حسینی رسانده و پیر و جوان نمی شناسد.
وی باتوجه به موضوع امر به معروف و نهی از منکر گفت: امام حسین(ع) سرچشمه، الگو و سمبل امر به معروف و نهی از منکر بودند. امر به معروف و نهی از منکر نشانه حضور مسلمان در صحنه ها و جبران کمبود تقوای دینی و اخلاقی بعضی از افراد جامعه بوده و این امر مهم نشانه غیرت دینی و احساس مسولیت فرد مسلمان است.
حجت الاسلام میرزابیگی در پایان گفت: مسئله مهم امر به معروف و نهی از منکر یک امر ضروری و واجب برای همه مسلمانان است. همانطور که هدف از شهادت امام حسین(ع) امر به معروف و نهی از منکر بود و برای تمامی مسلمانان این فریضه عظیم و مهم واجب است و ما باید راه انبیا و صالحان را پیش بگیریم.
انتهای پیام/