فروش و صادرات صنایع‌دستی تولید شده بانوان کارآفرین به کشور ترکیه

کارآفرین زاهدانی گفت: عرضه و فروش هنرهای تولیدی‌ بانوان کارآفرین بهره گرفتن از ظرفیت فضای مجازی است تا در این زمینه اقدام به فروش صنایع‌دستی در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و تلگرام کرده‌ایم، در همین راستا در برهه‌ای موفق به فروش و صادرات صنایع‌دستی تولید شده به کشور ترکیه شده‌ایم.
کد خبر: ۹۶۱۲۹۲۱
|
۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۴

 به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، بانوی موفق کارآفرین در شهرستان زاهدان است که فعل خواستن را صرف کرده و با اعتقاد به اصل «ما می‌توانیم» این روزها در عرصه سوزن‌دوزی علاوه بر کسب درآمد برای خود و خانواده‌اش زمینه اشتغال‌زایی را برای چندین بانوی هنرمند دیگر هم فراهم کرده است

پروین غفاری مقدم در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان گفت: صنایع‌دستی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی کشور می‌تواند در تحقق اقتصاد مقاومتی، ایجاد اشتغال‌زایی، حمایت از کالای ایرانی، تولید و... سهم بزرگی داشته باشد، آن هم در روزگاری که اغلب افراد از بیکاری رنج‌برده و در پی‌کار دولتی و استخدام در ادارات هستند.

وی با اشاره به این مطلب که با روی‌آوردن به اقتصاد مقاومتی و ایجاد کسب‌وکارهای کوچک و کم‌هزینه می‌توان اشتغال‌زایی زود بازدهی برای خود و چندین نفر دیگر فراهم کرد به‌گونه‌ای که تلاش برای ورود در این عرصه مرد و زن نمی‌شناسد، ادامه داد: با کمی پشتکار و تکیه بر توان داخلی، می‌توان اقتصاد مقاومتی را به مرحله اجرا رساند.

 غفاری مقدم با بیان اینکه حدود ۶ سال است که در حوزه صنایع‌دستی، سوزن‌دوزی، سیاه دوزی و خامه‌دوزی فعالیت دارد، بیان کرد: هدف بنده از روی‌آوردن به این عرصه علاوه بر اشتغال‌زایی و کمک به تأمین امرارمعاش خانواده‌ام، ایجاد کار برای سایر بانوانی بود که علاقه‌مند به فعالیت در این فضا هستند؛ اما به علت عدم یادگیری مهارت در خانه بیکار بودند.

وی بیان کرد: در این راستا باتوجه‌به بیانات رهبر انقلاب پیرامون خودکفایی و فعالیت در عرصه‌های اقتصادی مقاومتی، همت خود را مضاعف کردم و توانستم تاکنون این مهارت را به حدود ۱۷۰ نفر آموزش دهم که از این تعداد حدود ۷۰ نفر به‌صورت ثابت با بنده مشغول به فعالیت بوده و فعالیت صنایع‌دستی انجام می‌دهند، تعدادی نیز که مددجوی کمیته امداد بوده این مهارت را فراگرفته و در جای دیگری مشغول به فعالیت هستند.

این بانوی کارآفرین ادامه داد: سود حاصل از این کار در ایامی مانند نوروز و یا هنگامی که نمایشگاهی برگزار می‌شود خوب است، در غیر این صورت صنایع‌دستی درآمد ثابتی ندارد.

وی در خصوص نحوه فروش و بازاریابی محصولات، اضافه کرد: برای عرضه و فروش هنرهای تولیدی‌مان از ظرفیت فضای مجازی بهره گرفته‌ایم و در این زمینه اقدام به فروش صنایع‌دستی در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و تلگرام کرده‌ایم، در همین راستا در برهه‌ای موفق به فروش و صادرات صنایع‌دستی تولید شده به کشور ترکیه شده‌ایم.

غفاری مقدم  اظهار کرد: ذوق و هنر خود را با حرکت سوزن بر روی کراوات، گیوه‌های سنتی، شال و مانتو پیاده، و نقوش زیبا و قابل پسند حک می‌کنیم.

این بانوی کارآفرین در ادامه از مسئولان خواستار حمایت به‌خصوص در بحث فروش و صادرات کالاهای تولیدی شد و گفت: حمایت تنها خواسته کارآفرینان از متولیان امر است تا شاهد رشد تولید در کشور باشیم و بتوانیم در سالی که رهبر انقلاب به‌عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند عزم خود را با جدیت بیشتر در مسیر انواع تولیدات بگذاریم چراکه انتخاب این شعار بیانگر اهمیت توجه به تولید ملی و نقش حیاتی مشارکت همگانی مردم در تحقق این هدفگذاری ملی است و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با درایت و هوشمندی بی نظیر خود، این نکته بسیار حیاتی را در شعار امسال متجلی ساختند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار