کارآفرین برتر سیستانی:

ایمان به کار و تلاش مضاعف برای تولید محصول سالم ومفید برای مصرف کننده عامل موفقیت شده است

هادی مرادی، کار آفرین موفق سیستانی است که با پشتکار و تحقیق در عرصه پرورش شترمرغ توانسته در مدت کمتر از سه سال برای خود و 7 نفر از جوانان دیگر اشتغال زایی ایجاد کند.
کد خبر: ۹۶۱۴۱۹۹
|
۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۳

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، وقتی صحبت از کارآفرینی می‌آید، عده‌ای تصور می‌کنند که شروع این کار نیازمند سرمایه زیاد است، در مقابل نیز عده‌ای تن به ریسک در این کار را نمی‌دهند، اما در این میان هستند افرادی که به‌دنبال کسب درآمد زیاد هستند و بررسی می‌کنند تا مشاغل پررونق را بیابند. برخی به‌گونه‌ای مشاغل پردرآمد را پیدا می‌کنند که به‌قول معروف «ره صدساله را یک‌ساله سپری می‌کنند»، مثال بارز این ضرب المثل پرورش شترمرغ است.

 پرورش شترمرغ این روزها بسیار رونق گرفته است، حتی طی چند سال اخیر استفاده از گوشت و محصولات شترمرغ میان مردم رواج یافته است.

هادی مرادی، رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی ققنوس پرور رامشار کارآفرین سیستانی که کمتر از سه سال است کار خود را با سرمایه ای اندک با حمایت بسیج سازندگی آغاز کرده و توانسته در این عرصه موفق ظاهرشود در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان از ابتدای سخنش به جوانان توصیه می کند که منتظر شغل دولتی نمانند و به سراغ اشتغال زایی بروند.

وی با بیان اینکه وقتی فرد اراده نداشته باشد آب خوردن هم برایش سخت است، اما اگر فرد اراده کند و بخواهد کاری را انجام دهد می تواند کوه ها را هم جا به جا کند، افزود: برای پرورش شتر مرغ ازسال ۹۸ پس از دو سال تحقیقات در این زمینه در سال ۱۴۰۰ اقدام به ساخت و ساز کردم.

مرادی با اشاره به این مطلب که در سال ۱۴۰۱ فعالیت این مجموعه با تعداد اعضاء ۷ نفر از اعضاء افراد خانواده ام آغاز شد، اذعان داشت: ابتدا کار با خرید ۷۵ جوجه مولد شروع شد و خوشبختانه  در حال حاضر ۴۰۰ قطعه جوجه و شتر مرغ سن پرواری داریم.

وی با اشاره به تامین بخشی ازتسهیلات  وهزینه ها توسط صندوق کارآفرینی امید و پست بانک ایران، تصریح کرد: بسیج سازندگی سپاه سلمان نیز قولهای مساعدی جهت ادامه و تجهیز بخشی از سایت پرورش شترمرغ را داده است.

این کار آفرین موفق با تاکید بر این مطلب که وزن مناسب برای  کشتار شترمرغ، وزن  ۸۰ کیلو گرم است، که شترمرغ ها ۸ ماه به بالا به این وزن می رسند، تصریح کرد: شرکت تعاونی ققنوس پرور رامشار با ظرفیت ۱۰۷۵ قطعه شترمرغ، به صورت مستقیم برای ۱۰ نفر و برای ۲۵ نفر به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

مرادی ضمن اظهار تاسف از نبود صنایع تبدیلی در رامشار، اذعان داشت: این  محصول  پس از رسیدن به وزن مطلوب  به شهرستان‌های دیگر  ارسال می‌ شود  و آنجا عملیات فراوری و تبدیل شدن یا ارزش افزوده پیدا می‌کند، که امکان انجام  این کار در استان خودمان هم وجود دارد .

 رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی ققنوس پرور رامشار هدف از انجام این کار را تولید ثروت، اشتغال، توسعه منطقه، تولید گوشت سالم، ودر نهایت  ادامه شغل پدران و گذشته گان، به شکل صنعتی عنوان کرد .

این مسئول با اشاره به مشکلات این کار، گفت: از مسئولین انتظار حمایت و توجه بیشتری جهت تامین آسان نهاده وبازاررسانی و تامین نهاده حمایتی و یارانه دار و سرمایه در گردش و تسهیلات را دارم.

مرادی دلیل موفقیت خود را با وجود مشکلات، ایمان به کار و تلاش مضاعف برای تولید محصول سالم ومفید برای مصرف کننده بیان کرد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار