به گزارش خبرنگار بسیج، سرهنگ عبدالله یونسیان در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود که مسئول بسیج جامعه پزشکی و درمانگاه رضوی سپاه شهرستان نیز حضور داشتند، با تسلیت ایام عزاداری حسینی، با بیان اینکه این جلسه با محوریت فعالیتهای جهادی و تعامل و همکاری با درمانگاه رضوی و بهداری سپاه ناحیه برگزار شده است، افزود: در اجرای اردوهای جهادی مناطق محروم اولویت گروههای جهادی است و این اولویت همراه با تعامل و همکاری دو مجموعه امکان پذیر است.
وی با تاکید بر اینکه حمایت علوم پزشکی همیشه کمک بزرگی به مباحث جهادی به ویژه بسیج جامعه پزشکی است، ابراز امیدواری کرد این حمایت وسیعتر گردد.
فرمانده سپاه ناحیه شاهرود خاطر نشان کرد: جهت خدمت رسانی بهتر و گامهای بالاتر در محلات هدف اسلامی و مناطق محروم و کم برخوردار نیاز به تعامل هم افزایی است و این با رویکرد خدمات جهادی مثبت در راستای ارتقای خدمات، نیاز به هم فکری و تعامل جهت اتفاقات درمانی و بهداشتی اثرگذار است.
وی تصریح کرد: از زحمات و تعامل صادقانه دانشگاه علوم پزشکی ریاست و معاونین و پزشکان و پرستاران و پرسنل و دانشجویان بسیجی و جهادگران سلامت و درمان تشکر داریم.
وی تقاضا کرد در موضوع رادیولوژی جهت کمک به قشر کم برخوردار و ضعیف و محروم مجموعه علوم پزشکی نگاه ویژهای به درمانگاه رضوی داشته باشند.
جواد رضوانی مسئول بسیج جامعه پزشکی و درمانگاه رضوی سپاه ناحیه شاهرود نیز در این دیدار با اشاره به اجرای فعالیتهای مستمر جهادی به صورت سالیانه با برنامه ریزی دقیق و تعامل با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، اظهار کرد: پزشکان جهادی و بسیجی بسیاری داریم که با داشتن این سنگر داران جبهه درمان، سلامت و بهداشت اقدامات مثبتی در سطح شهرستان انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه بسیج جامعه پزشکی شهرستان شاهرود همیشه شاخص بوده است، گفت: در خدمات جهادی در حوزه دندان پزشکی در پنج محله اسلامی فعالیت داریم و در حوزه مناطق کم برخوردار و محروم از طریق سپاه ناحیه شاهرود و دغدغه بالای فرماندهی سپاه نسبت به خدمات دهی مطلوب به قشر ضعیف تلاش میکنیم.
رضوانی با اشاره به مرکز نفس، گفت: در مرکز نفس اقدامات مثبتی انجام شده و برای پیش برد اهداف به ویژه بحث جوانی جمعیت نیاز به مساعدت و همکاری دانشگاه علوم پزشکی داریم و البته در درمانگاه عظیما با همفکری و هماهنگی اقدامات خوبی صورت گرفته است و امیدواریم در بیمارستان بهار هم شاهد همکاری در حوزههای مختلف باشیم.
وی با اشاره به تامین شیر خشک برای اقشار کم برخوردار اظهار کرد: بدون چالش و برنامه ریزی دقیق حدود ۸۰۰۰ شیر خشک تامین و توانستیم نگرانی مردم را برطرف و موجب رضایت مراجعه کنندگان را فراهم سازیم.
مسئول درمانگاه رضوی سپاه ناحیه شاهرود با بیان اینکه با توجه به تمرکز منطقه شهری و حجم مراجعات بالای همشهریان و حتی مسافران به درمانگاه رضوی که دارای امکانات به روز و پیشرفته در سطح عالی است، تصریح کرد: تقاضا داریم جهت بالا بردن سطح خدمات درمانی و تشخیصی به ویژه قلب و رادیولوژی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی به ما کمک نماید.
وی با تاکید بر آمایش سرزمینی در راستای برنامههای جهادی در سطح شهرستان گفت: با نیاز سنجی مناطق مختلف و رصد کامل اهداف و برنامههای بلند مدتی را ترسیم و دنبال میکنیم.
ایاد بهادری منفرد رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز در این نشست با تاکید بر اجرای برنامههای جهادی مستمر و با تعامل و هماهنگی دقیق، گفت: تعامل بسیج جامعه پزشکی با دو معاونت بهداشت و درمان از ضرورت بالایی برخوردار است و این تعامل و همفکری و یکپارچگی باعث نتیجه مثبتتر و رضایت حداکثری خواهد شد.
وی افزود: استفاده از دانشجویان جهادی با اولویت کار فرهنگی، ظرفیت عالی برای خدمات بهداشتی و درمانی است و الحمدالله مجموعه علوم پزشکی شاهرود ظرفیتهای بالایی جهت خدمات جهادی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تصریح کرد: آمایش سرزمین و شناسایی مناطق و تهیه نقشه راه و شناسایی بیماریهای خاص به ویژه در مناطق محروم خیلی مهم است و این مهم با تعامل با معاونت بهداشت و یک کار جهادی امکان پذیر است.
وی با تاکید بر شناسایی شاخصهای که میتواند حجم خدمات را بالا، گفت: در حوزه دندان پزشکی کمکهای انجام داده ایم و در ادامه سعی بر بالا بردن این مورد مهم داریم.
بهادی با تاکید بر استفاده از دانشجویان جهادی در پیشبرد اهداف بهداشت و درمان در مناطق محروم، افزود: در حوزه مهم جوانی جمعیت باید تعامل بالاتری شکل بگیرد و نیاز به برنامه دقیق و مدون است چرا که بالا بردن سطح زاد و ولد در حوزه جوانی جمعیت اولویت بالایی دارد و شهرستان شاهرود با توجه به آمارهای کشوری وضع مطلوبی در سطح استان دارد.
وی با تاکید بر اینکه در بحث شیر خشک وضعیت خوبی داریم و از مجموعه فرماندهی و درمانگاه رضوی سپاه بابت تامین شیر خشک تشکر میکنیم، افزود: در حال حاضر با مدیریتی که انجام پذیرفته مشکلی در سطح شهرستان نداریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود خاطر نشان کرد: در حوزه تامین دارو پیگیریهای خوبی انجام پذیرفته است و وضعیت دارویی شهرستان مثبت است.
وی به بحث کمیسیون ماده ۲۰ جهت صدور مجوزهای لازم قانونی و ارتقا خدمات درمانگاه رضوی اشاره کرد و گفت: این مجوز با نظر مثبت و با هدف تعامل اقدام شده و این تعامل مستمر خواهد بود و مجموعه درمانگاه رضوی شاهرود کمک بزرگی به مجموعه علوم پزشکی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بر تعامل دو مجموعه جهت بالا بردن کیفیت و خدمات شایسته به همه همشهریان تاکید و افزود: همه باید دست به دست هم جهت کمک به همه مردم شهرستان تلاش کنیم.