از آموزش سوزن دوزی تا راه اندازی کارگاه سوزن دوزی
عطیه نور احمدی مدیر و مربی کارگاه سوزندوزی سنتی دلکش در گفتگو با خبرنگار بسیج در خاش گفت: از حدود ۵ سال پیش شروع به یادگیری هنر سوزندوزی کردم و از همان زمان رؤیای راهاندازی کسبوکاری مرتبط با این هنر را در سر داشتم.
وی افزود: در حال حاضر ۱۵ نفر همکار دارم که با افتخار روزی خودم مربی و استاد آنها بودم و دائماً هم در حال آموزشدادن به افراد بیشتر باهدف ایجاد توانمندی این بانوان جهت همکاری هستم.
نوراحمدی با اشاره به داشتن شرایط کسبوکار اظهار کرد: ویژگیهای زیادی برای راهاندازی کسبوکار لازم است
اما دررابطهبا چنین صنایعی، پشتکار زیاد یا بهتراست بگویم سماجت لازمه اینکه ناامید نشی و همیشه در حال بهبود خود و شرایط باشید.
این کارآفرین جوان بیان کرد: کلاً اعتقاد زیادی به کلمهٔ شانس ندارم، و معتقد هستم این تصمیمات و عملکرد خود ما و اطرافیانمان هست که موقعیتها و شرایط رو خلق میکند.
مربی کارگاه سوزن دوزی خاش عنوان کرد: موفقیت یک مسئلهٔ نسبی و من در حال حاضر عطیه نوراحمدی که روزی از برداشتن قدم اول هراس داشت در طیکردن بخش کوچکی از مسیر پیشروی خودش موفق بوده، هرچند هنوز همراه درازی در پیش دارم.
مدیر کارگاه سوزن دوزی خاش مهمترین دغدغهٔ خود و همکاران را این روزها تلاش برای ثبت شرکت مستقل کارگاه خود و تبدیلکردنش به نمانام و انجام روند اداری و... دانست.
این کارآفرین جوان تصریح کرد: همراهکردن و تشویق بانوان برای فعالیت و ایجاد خودباوری در افراد دغدغهٔ دائمی ما بوده مدرکگرایی و تفکر (داشتن کار رسمی) بزرگترین درگیری ماست.
نوراحمدی در پایان گفت: عمیقاً ایمان دارم در آیندهٔ نهچندان دور افراد زیادی اسم کارگاه ما را خواهند شنید و دختران سیستانی و بلوچستانی زیادی به ما ملحق خواهند شد.