هیأت هایی برای کودکان و نوجوانان یاسوجی
به گزارش خبرگزاری بسیج از یاسوج، سبک مدیریتی در رأس این هیأت ها پایه و اساس را بر نوجوانان گذاشته اند به طوری که هرکدام نقش پررنگی در برگزاری مراسم سوگواری امام حسین علیه السلام برعهده گرفته اند.
این نوجوانان هیأتی با روضه و مداحی همسن و سال خودشان چنان با سوز و گداز بر سر و سینه می زنند که گویی پیرمردی هفتادساله و آشنا به همه مصائب اهل بیت علیهم السلام کنارت نشسته و ضجه می زند.
گاهی در وسط روضه و در میان اشک و گریه جمعیت، شاهد خنده و بازی چند کودک و دویدن دنبال هم در مسجد هستیم اما کسی تذکر نمی دهد و مانع آنها نمی شودتا شاید ذکر روضه اربابمون امام حسین علیه السلام با بازی آنها آمیخته شود و سالها در ذهنشان باقی بماند.
در حالی که غرق روضه حضرت علی اصغر حسین (ع) گوشه ای از مسجد نشسته ای، سه کودک یک تا سه ساله دست در دست هم کنارت رد می شوند و آرام کنارت می نشینند و اشک می ریزند و با دستان کوچک توی سر خود می زنند که دیگر گریه امانت نمی دهد.
موقع توزیع غذای نذری همین کودکان و نوجوانان با نظمی خاص، اقدام به توزیع غذا میان هیأت عزاداری می کنند.
هنگام خروج از مسجد، وقتی شماره کفش خود را به دو کفشدار نوجوان مسجد دادم، کفش های خاکی ام را واکس زده و تمیز و براق تحویل دادند و در همان حال شروع به خوردن غذای نذری خود کردند.
هیأت مثل عمار یاسوج با ابتکار چند طلبه جوان محفلی برای حضور نوجوانان عاشق مکتب حسینی شده است.
دو هیأت بچه های بهشت و میثاق با شهدا نیز همانند هیأت مثل عمار تنها مختص به ایام محرم نیستند و با مدیریت چند جوان بادغدغه و متعهد در طول سال برنامه های متنوع فرهنگی، قرآنی، ورزشی و اردویی برای جذب و پرورش نوجوانان به برنامه های دینی تدارک دیده اند.
این درحالی است که برخی هیأت ها که از مکان تا سایر امکانات خود را از نهادهایی گرفته و حمایت می شوند بعضا نوجوانان فرزند کارمند همان نهادها را هم از هیأت طرد می کنند و در طول سال تنها شور خالی و مشکی کردن در و دیوار حسینیه را بدون خروجی خاص تکرار می کنند.
انشاالله مسئولین فرهنگی استان بیشتر حواسشان به هیأت های بادغدغه باشد و برای اسم و گزارش صرفا حامی هیأت های خاص نوجوان گریز نباشند.