گاهی مشاهده می شود که برای فراراز بیکاری عده ای از روستا به شهر مهاجرت می کنند به امید اینکه شغلی پیدا کنند. اما برخی هم در روستا با کارآفرینی علاوه بر اینکه امرار معاش می کنند,برای عده ای هم اشتغالزایی می کنند.
کارآفرینی نقطه کانونی در فرایند توسعه اقتصادی تلقی می شود و به طرز غیرقابل انکاری به رشد اقتصادی کمک می کند و به همین دلیل نیز این حوزه به صورت ویژه مورد توجه دولتمردان و سیاستگذاران قرار میگیرد. چرا که هدف اصلی کارآفرینی ایجاد ارزش است و با استفاده بهینه از منابع به توسعه متوازن کشور کمک میکند. در واقع کارآفرینان افرادی هستند که با ایجاد کسب و کارهای جدید، به اشتغال زایی و در نتیجه آن رشد اقتصادی کمک میکنند.
فرشته شنبه پور بندری، جوان کارآفرین هرمزگانی است که از 5سال گذشته با کمک وام بسیج سازندگی کارگاه خود را توسعه داده و در حال حاضر 27 نفر در این کارگاه مشغول کار هستند. اکثر این ها از بانوان سرپرست حانوار هستند.
وی در ادامه می گوید:اهل روستای بنوبند پاسنگ و دارای 35 سال سن هستم. پنج سال پیش کار حرفه ای خود را با دو نیرو آغاز کردم و از همان روزهای اول فکر و دغدغه ام اشتغال آفرینی برای بانوان روستایمان بود تا علاوه بر اینکه لباس هایشان را خودشان بدوزند در کنار آن منبع در آمدی برای خود داشته باشند.امیدوارم روزی هیچ زن سرپرست خانوار بیکار نباشد.شنبه پور بندری ادامه داد: با گرفتن وام از بسیج سازندگی استان هرمزگان کارگاه خود را توسعه دادم و در حال حاضر 27نفر در این کارگاه مشغول به فعالیت هستند که اکثر این ها از بانوان سرپرست حانوار هستند.
وی با بیان اینکه بزرگترین هدف من گسترش کارگاهم برای اشتغال بیشتر بانوان است، مطرح کرد: در حال حاضر در کنار کار خیاطی و نظارت بر امور کارگاه به توسعه کار خود نیز مشغول به امید روزی که زن سرپرست خانوار بیکاری در روستا وجود نداشته باشد