تحقق شعار سال توسط بانوی کار آفرین ماهنشانی با اشتغالزایی ۱۵ نفر/کارآفرینی که کامه همه را شیرین میکند
آزاده رحمانی در گفتوگو با خبرنگار بسیج اظهار داشت: بنده یک دهه هفتادی ساکن روستای سریک از توابع بخش مرکزی ماهنشان هستم و به دلیل اینکه پدرم از فعالان حرفه زنبورداری هستند، من نیز به این حرفه علاقهمند شدم و در کنار پدرم شروع به این کار کردم.
این کار آفرین گفت: ۸ سال است که به صورت حرفهای وارد کار زنبورداری شدهام و با سعی و تلاش تعداد کندوهای زنبور عسل مزرعه را افزایش و به ۱۶۰ کندو رساندم و در حال حاضر زمینه فعالیت و اشتغال ۱۵ نفر فراهم شده است.
وی تصریح کرد: اگر شغل زنبورداری حمایت شود همه امور و اقدامات نیز به روز شده و تولیدات افزایش یافته و هم کیفیت آن بهتر میشود و در نتیجه میتوان از ورود محصولات تقلبی و بیکیفیت در بازار جلوگیری کرد.
رحمانی افزود: متاسفانه تاکنون هیچ نهاد دولتی از ما حمایت نکرده است و هیچگونه تسهیلات حمایتی دریافت نکردیم، و سهمیه شکر که برای زنبورداری در نظر گرفته شده محدود بوده و پاسخگوی نیاز زنبوران نیست و بازار برای فروش محصولات در نظر گرفته نشده و همه امور به صورت سنتی اداره میشود.
وی تصریح کرد: اگر حرفه و شغل ما مورد حمایت واقع شود و شرایط و امکانات لازم فراهم شود تمایل دارم این حرفه را گسترش داد تا برای تعداد افراد بیشتری شغل ایجاد شود و خانوادههای زیادی از این شغل شیرین درآمد به دست بیاورند.
این کار آفرین ابراز داشت: توصیه من به افرادی که به این حرفه علاقه دارند این است ابتدا آموزشها و مهارتهای لازم را یاد بگیرند چرا که داشتن مهارت و آگاهی سبب افزایش تولید شده و در کیفیت محصول نیز تاثیرگذار است.
وی افزود: افرادی که وارد این حرفه میشوند باید صبور باشند چرا که از همان ابتدای فعالیت درآمد حاصل نمیشود و کسب درآمد و سوددهی در این شغل زمانبر است.
فاطمه عسگری