به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، رویا اسدیان نائب رئیس انجمن آشپزان و سر آشپزان استان تهران و این مدیر متخصص مدت چهار سال است که فعالیت خود را به عنوان مدیر آموزشگاه در استان البرز مخصوصا شهرستان فردیس آغاز کرده و مجموعه اش تنها آموزشگاهی است که به صورت رسمی در فردیس فعالیت و همچنین یکی از اساتید دانشگاه امیرکبیر و مدرس رشته قنادی است، حدود ۱۲ سال است که در رشته آشپزی و قنادی به صورت تخصصی در حوزه آموزش به صورت خلاقانه و با رعایت استانداردهای لازم جهد و تلاش میکند.
رویا اسدیان کارآفرین فردیسی، با اشاره به نحوه شروع آشپزی اش، عنوان کرد: من از کودکی به آشپزی علاقه زیادی داشتم، زیرا آشپزی را مانند جادویی تصور میکردم که میتوانست به هر جسم بی روحی، روح دهد و طعمهایی را به وجود آورد که زبان مشترک تمام انسانهای روی زمین است.
نخبه آشپزی ادامه داد: نخستینبار ۱۲ ساله بودم که با توجه به علاقه ام تصمیم گرفتم که به طور جدی آشپزی را بیاموزم پس در کلاسهای آشپزی شرکت کردم و حتی برای یادگیری بیشتر و دقیقتر به خارج از کشور رفتم و مهارت آشپزی و قنادی را به صورت تخصصی فراگرفتم و در ادامه مسیر دست به دست سرنوشت دادم و به سمت علاقه ام حرکت کردم و هم اکنون هم طبق رسالت کارم، مهارتم را به علاقهمندان یاد میدهم.
اسدیان با اشاره به افتخاراتش در زمینه آشپزی و آموزش آن، گفت: به لطف خدا من در حوزه کاری خودم توانستم به افتخارات زیادی دست پیدا کنم از جمله برگزاری مسابقات متعدد آشپزی و قنادی در سطح شهرستان و استان و حتی کشور، دستیابی به مدرک مربی مدرس بین المللی ولی بزرگترین افتخار من آموزش هنرجویانی است که هر کدام برای خودشان در زمینه کاری خودشان شاخص هستند و از این افتخاری بالاتر ندارم.
رویا اسدیان با اشاره به رشتههای تعلیم داده شده در آموزشگاهش، گفت: در آموزشگاه ما تمامی رشتههای مدیریت آشپزی، قنادی، هتل داری و زیر شاخههای آن با ارائه مدارک بین المللی تعلیم داده میشود، رشتههای قنادی و آشپزی به صورت ترمی و فردی برگزار میشود که دورههای ترمی دو و یا سه ماهه است و در آموزش فردی، در مدت زمان سه ماه کلیه نکات صحیح پخت و پز و اصول صحیح آشپزی که در ارتباط مستقیمی با سلامت فرد دارد، تدریس میشود.
وی افزود: ما با مدارس و دانشگاهها نیز ارتباط مستمر داریم، در این زمینه دانش آموزانی که رشتههای کار و دانش و فنی و حرفهای را انتخاب رشته کنند، برای اخذ دیپلم مدارس باید واحدهای عملی را در آموزشگاه ما طی کنند. سپس جهت ادامه تحصیل و مدارج بالاتر وارد دانشگاه شوند، به طور کلی آشپزی، علمی است که هر فرد باید به صورت اصولی آموزش ببینند.
وی با اشاره به اهداف خود و آموزشگاه خود در زمینه آشپزی، گفت: اهتمام و تلاش ما در آموزشگاه صنایع غذایی و علوم تغذیه بر فرهنگ سازی و آموزش آشپزی میباشد و سعی میکنیم که دیدگاه و ذهنیت مردم نسبت به رشتههای قنادی درآمد محور باشد، چراکه با یادگیری آن به صورت تخصصی وارد عرصه کار شده و بدین طریق میتوانند عایدی بسیار بالایی حاصل کنند.
وی ادامه داد: آموزشگاه صنایع غذایی و علوم تغذیه، میتواند راهی برای کسب درآمد خانوادهها باشد، رشتههای آشپزی و قنادی برای هر کشور پتانسیل یک سوم درآمد زایی را دارند، زیرا نیاز ذاتی بشر به تغذیه است و هر فردی بعد از تعلیم و دریافت مدارک لازم، میتواند وارد دنیای تجارت شده و حتی در منزل خود کترینگ داشته باشد و یا در کافهها و رستورانها بیزینس انجام دهد، کسانی که به سلامت خود اهمیت میدهند میتوانند به رشتههای آشپزی بپردازند و بازخورد مثبت آموزش و تغذیه سالم را در زندگی خود مشاهده کنند.
بانوی کارآفرین فردیسی به علاقمندان رشته آشپزی و قنادی توصیه کرد: علاقههای خود را دنبال کنید و تا پای جان به آنها پایبند باشید، هیچ وقت ناامید نشوید، همیشه به آینده خوشبین باشید، آینده مورد علاقه خود را هر شب تصور کنید، در ذهن خود به دور اهداف خود دیوار بکشید، زیرا این اهداف منحصر به شخص شما است و از همه مهمتر برای رسیدن به آن تلاش کنید و آن را به صورت اصولی و تخصصی یاد بگیرید، زیرا در صورتی موفق میشوید که از رقیبان خود بالاتر باشید.
وی در پایان گفت: برای تمام هنرجویان عزیز خودم و تمام علاقمندان به رشته آشپزی و قنادی آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم که هر کدام به هدفشان برسند و به جز این آرزویی ندارم چراکه فکر نمیکنم آرزویی گران بهاتر از این وجود داشته باشد.