مثبت سوژه|

هنرمندی که هنرش را وقف جهاد کرده است؛ از خط خوش مبارزه تا حضور در اردوهای جهادی

«محمدابراهیم مطیع» استاد هنرمند بسیجی اهل شهرستان زرندیه استان مرکزی است که در دوران دفاع مقدس به عنوان یک نیروی فرهنگی هنری در جبهه‌ها حضور داشته و با خوشنویسی، نقاشی، پلاکارد نویسی و دیوارنویسی به واحد تبلیغات در رویحه‌بخشی به رزمندگان کمک می‌کرده است. 
کد خبر: ۹۶۱۷۰۷۹
|
۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۰

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از زرندیه؛ همواره جنگ‌ها روایتگر بخشی از تاریخ ملت‌ها بوده و هستند؛ مقاومت و دفاع یا گسترش مرزها و سلطه‌گری که هرکدامش بیانگر هزاران خون بر زمین ریخته شده برای طرفین است.
یکی از این جنگ‌ها در تاریخ جهان هشت سال جنگ تحمیلی رژیم بعثی بر ملت ایران است؛ ملتی که قهرمانانه در برابر دشمن ایستاد و اجازه نداد که یک وجب از خاک سرزمینی به تصاحب دشمن درآید. اما آنچه که در این پیروزی نقش مؤثری داشت، فعالیت‌های فرهنگی و معنوی در راستای ارتقای روحیه و انگیزه رزمندگان و مقابله با عملیات روانی دشمن بود.
رزمندگانی که بارها تحت فشار سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دشمن قرار داشتند، با یک سرود انقلابی یا یک سربند منقوش به نام معصومین(ع) با خطی خوش روحیه می‌گرفتند و برای رسیدن به هدف که بیرون راندن دشمن از مرزهای کشورمان بود شوری مضاعف می‌گرفتند و در میدان حاضر می‌شدند.
از یک نیروی فرهنگی هنری در دفاع مقدس تا حضور در اردوهای جهادی

«محمدابراهیم مطیع» استاد هنرمند خطاطی، طراح و تذهیب کار بسیجی اهل شهرستان زرندیه استان مرکزی است که در دوران دفاع مقدس به عنوان یک نیروی فرهنگی هنری در جبهه‌ها حضور داشته و با خوشنویسی، نقاشی، پلاکارد نویسی و دیوارنویسی به واحد تبلیغات در رویحه‌بخشی به رزمندگان کمک می‌کرده است. 

این استاد هنرمند و پیشکسوت دوران دفاع مقدس پس از پایان دوران دفاع مقدس با حضور در اردوهای جهادی تلاش دارد تا فرهنگ ایثار و مقاومت را هم برای جهادگران و هم جامعه مخاطب تبیین کند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در زرندیه درخصوص شروع فعالیت خود در عرصه هنری گفت: از سال 1357 فعالیتم را در عرصه‌های خطاطی و طراحی شروع کردم. علاقه به خوشنویسی داشتم و استعداد ذاتی‌ام هم مزید بر علت شد تا با پشتکار و علاقه بیشتری از حضور اساتید مختلف برای یادگیری بهره بگیرم.
از یک نیروی فرهنگی هنری در دفاع مقدس تا حضور در اردوهای جهادی
وی ادامه داد: با حضور در جبهه‌ها و فعالیت در قسمت تبلیغات فرصتی شد تا با یکی از برادران رزمنده قمی در لشکر علی‌بن ابیطالب(ع) به نام «عبدالرضایی» آشنا شوم و روز به روز بر علاقه من نسبت به کار خوشنویسی افزوده شد و به صورت تخصصی به خوشنویسی و تذهیب روی آوردم.

این هنرمند زرندی با اشاره به علاقه‌مندی خود به خوشنویسی نستعلیق و شکست نستعلیق یادآور شد: خوشنویسی را هنر مقدسی می‌دانم و از آن حس آرامش می‌گیرم به طوری که روزی ۵ تا ۶ ساعت مشغول کار خطاطی هستم.

استاد مطیع درخصوص تفاوت هنر خوشنویسی امروز نسبت به گذشته گفت: در سال‌های گذشته مخصوصا اوایل انقلاب، میل به هنر خوشنویسی هم برای یادگیری و هم تامین گوشه‌ای از هزینه‌های زندگی رونق بیشتری داشت به عنوان مثال بیشتر مناسبت‌ها اعم از اعیاد، ترحیم‌ها و اطلاعیه‌ها و تراکت‌های تبلیغاتی به دست هنرمندان نگاشته می‌شد ولی با گسترش فناوری‌ها روز، کم کم این هنر رو به افول رفته و جوانان رغبت چندانی نشان نمی‌دهند. 
وی ادامه داد: خاطر دارم که ۳۰ سال پیش دست کم حدود ۲۰ هنرجو داشتم که برای یادگیری علاقه داشتند اما در حال حاضر از ۷ نفر هنرجو دارم.
از یک نیروی فرهنگی هنری در دفاع مقدس تا حضور در اردوهای جهادی
این استاد هنرمند درخصوص حضورش در اردوهای جهادی گفت: در حقیقت حضور در بین جهادگرانی که بدون هیچ چشم‌داشتی به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند تداعی‌کننده روزهای دفاع مقدس است که الحمدالله به واسطه ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت شاهدیم که نسل جوان انقلاب ادامه دهنده راه شهدا هستند و از خداوند متعال می خواهم تا با توجه به کهولت سن قوت بیشتری بدهد تا بتوانم همچون سال‌های گذشته خدمت کنم.
انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار