۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
11:14
کد خبر : 9617086
۲۳:۵۹

۱۴۰۳/۰۵/۰۷

بخشندگی ادامه دارد / ایذه پیشتاز در اهدای عضو

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان؛ 

اعضای بدن مرحوم امرالله زندی آبنوس بیمار مرگ مغزی شده ایذه‌ای در بیمارستان الزهرای استان اصفهان به چند بیمار نیازمند عمری دوباره بخشید.

 

وی که به‌دلیل عارضه تومور مغزی در یکی از بیمارستان‌های شهر اصفهان مورد عمل جراحی قرار گرفته بود پس از به هوش آمدن به یکباره به کما رفت و سپس مرگ مغزی شد و با توجه به اینکه عملاً بازگشت به زندگی وی امکان‌پذیر نبود خانواده وی با وجود تعلمات روحی و داغ این ضایع بزرگ در آن لحظه دست به حرکتی بزرگ زده و با اعلام رضایت از انجام کار اهدای اعضای بدن وی به چند بیمار نیازمند جانی دوباره بخشیدند.

 

کلیه‌ها و کبد مرحوم زندی به بیماران نیازمند اهدا شد شهرستان ایذه در سال‌های اخیر به یکی از شهرهای پیشگام اهدای عضو در سطح کشور تبدیل شده است و این رویه و کار خداپسندانه به‌صورت جدی مورد توجه تمام مردم آن قرار دارد.

 

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید