۲۷ / خرداد / ۱۴۰۵ - 17 June 2026
08:25
کد خبر : 9618700
۱۳:۴۹

۱۴۰۳/۰۵/۱۴

رفع تصرف بیش از ۱۳۵ هزار مترمربع اراضی ملی در خوزستان

فرمانده یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان از رفع تصرف اراضی ملی واقع در استان به مساحت بیش از ۱۳۵ هزار مترمربع و به ارزش بیش از سه هزار و ۵۱ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان،  سرهنگ فریدون عبادی بیان کرد: در سال جاری ۱۱ مورد رفع تصرف اراضی ملی و دولتی در شهر‌های اهواز، بهبهان، شوشتر و امیدیه با درایت نیرو‌های یگان حفاظت اراضی انجام و این اراضی به بیت‌المال بازگردانده شد.

وی افزود: با تلاش و همت همکاران و پشتیبانی عوامل انتظامی، این میزان رفع تصرف در شهر‌های استان اجرا و اقدامات لازم به عمل آمد.

فرمانده یگان حفاظت اراضی استان خوزستان بیان کرد: عوامل یگان حفاظت اراضی استان با قاطعیت تمام، مقابل افراد سودجو و فرصت‌طلب ایستاده و دست متجاوزان به اموال عمومی و بیت‌المال را کوتاه می‌کنند، همچنین به طور مستمر و شبانه‌روزی، تحرکات احتمالی در اراضی دولتی و ملی استان را رصد کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، برابر قانون برخورد می‌کنند.

عبادی از همکاری مقام قضایی و همرامی مقامات انتظامی استان در مبارزه با زمین خواری و حفظ حقوق بیت‌المال قدردانی و تشکر کرد.

وی تلاش‌های یگان حفاظت اراضی اداره کل در تعامل با اداره حقوقی را بسیار موثر و پیشرو خواند و از دقت و تیزهوشی روسای ادارات راه و شهرسازی شهرستان‌ها قدردانی به عمل آورد.

سرهنگ فریدون عبادی از شهروندان خواست تا مشاهدات خود را از موارد زمین خواری به شماره پیامکی ۳۰۰۴۱۷۳۵ اعلام کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید