۳۰ / فروردين / ۱۴۰۴ - 19 April 2025
13:40
کد خبر : 9618986
۱۸:۲۶

۱۴۰۳/۰۵/۱۵

وقتی زخم نیازمندان محله بواسطه مردم همان محله التیام می یابد

مرکز نیکوکاری کوثر عرب خیل یکی از مجموعه های مردم نهاد موفق در روستای عرب خیل بخش بهنمیر شهرستان بابلسر می باشد، از این رو گفتگویی مختصر با سید کریم اقامیری را می خوانید.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، مرکز نیکوکاری کوثر عرب خیل یکی از مجموعه های مردم نهاد موفق در روستای عرب خیل بخش بهنمیر شهرستان بابلسر می باشد، از این رو گفتگویی مختصر با سید کریم اقامیری را می خوانید.

آقامیری آغاز فرایند شکل گیری این مرکز نیکوکاری را مسئله شناسی درست می داند و به تشریح آنچه که گذشت، می پردازد:

ما در ابتدای کار مسئله شناسی را انجام دادیم که می بایست یک تشکیلات منسجمی در محل برای رفع مشکلات نیازمندان وجود داشته باشد. همراهی مردم محل در این امر بسیار مهم بوده پس آماده سازی ذهن ها را باید انجام میدادیم. در سه بستر ایتا، واتساپ و تلگرام اقدام به تبیین این مرکز که چه اهدافی را به دنبال دارد و دستاوردهای آن چه خواهدبود را انجام دادیم و البته کانالی که شورای محل در تلگرام داشته است، بستر بسیار مناسب تری بوده که در اختیار ما قرار داده شده بود.

در این حین، برگزاری جلسات با اندیشه ورزان و نخبگان محل را هم داشته ایم و به نوشتن اساسنامه پرداختیم.

جمع آوری کمک های مالی و نذورات مردم محل را از نیمه شعبان سال ۱۳۹۹ آغاز کردیم، همان سالی که با کرونا همراه بود، توانستیم مبلغ بیست میلیون تومان را جمع و با آن گوسفند خریداری کنیم و در شب نیمه شعبان به کل خانواده های نیازمند محل گوشت توزیع کردیم. این اتفاق برای مردم محل خیلی خوشایند بود و باعث جذب افراد برای کمک های بعدی شد.

از جمله اقداماتی که در این راستا انجام دادیم تهیه لیست از افرادی بود که داوطلبانه اعلام کرده بودند بصورت ماهانه می توانند مبلغی کمک کنند و این مبلغ از ۳۰هزار تومان شروع میشد تا ۵۰۰هزار تومان.

به لطف کمک های ماهانه مردم به صندوق خیریه، ما توانستیم خدمات بهتر و منظمی را به نیازمندان محل ارائه بدهیم و لازم به ذکر است که بگویم از افراد غیرمحلی هم به خیریه کمک می شود.

تهیه و توزیع سبدهای معیشتی، تعمیر و تامین خانه برای نیازمندان، خرید داروهای مورد نیاز آنان، تامین هزینه لازم برای تدفین اموات مستمندان محل، کمک به فعالیت های اقتصادی و کارآفرینی برای خودشان، ارائه وام های قرض الحسنه از جمله اقداماتی بوده که ما تاکنون موفق شده ایم در کانون خیریه انجام بدهیم.

در منطقه ی ما کشت محصولاتی مثل برنج انجام می شود و براساس فراخوان زکات مستحبی که به مردم اعلام کرده بودیم، مردم خودشان می آیند و یک و یا بیشتر کیسه برنج به خیریه اهدا می کنند و در طول سال این برنج ها را در بسته های معیشتی قرار می دهیم که بطور میانگین در سال بین پنجاه تا صد کیسه برنج می شود.

در مجموعه کانون خیریه عرب خیل هرگز مخالفین را از خود دور نکردیم بلکه با صبوری کامل صحبت های آنان را گوش کردیم و حتی از نظراتشان استفاده و این موجب شد عده ای که مخالف انجام این کار بودند در حال حاضر خودشان به خیرین ثابت ما تبدیل شدند. ما آیه ی شریفه اذا جاء نصرالله والفتح را سرلوحه خود قرار دادیم، هرگز تعداد جمعیت برای تشکیل این خیریه برای ما مهم نبوده است، مبنا این بود که هر تعدادی که به ما پیوستند ما کار را شروع کنیم و این کار را هم کردیم چون معتقد بودیم وقتی کار خوبی انجام شود، مردم خودشان ملحق می شوند و الحمدلله به خوبی جواب داد.

یکی از نکاتی که باعث شده با توکل برخداوند کارها به خوبی پیش برود و آن تقسیم وظایف در کانون خیریه عرب خیل می باشد یعنی ما در اینجا مدیر عامل، جانشین، مسئول خرید، مسئول بسته بندی، مسئول سایت و پشتیبانی و مسئول بررسی وضعیت نیازمندان محل را داریم.

کار خوب که انجام شود، اقبال مردم هم خوب خواهد بود ما دو مورد وقف زمین داشته ایم که برای کانون خیریه دفتری احداث شود و اگر لازم بود زمین در اختیار نیازمندی قرار بگیرد.

همیاری و همکاری مردم بسیار در این امر قابل تقدیر بوده و باعث شده که این کانون رشد کند و به نیازمندان محل به درستی خدمت ارائه بدهد، ما بصورت سالانه به مردم در قالب نصب بنر در محل، گزارش کار میدهیم تا در جریان باشند و دانستن حق مردم و خیرین می باشد، حتی برای خیرین پیامک هم داده می شود.

ما در کانون خیریه عرب خیل پرداخت ماهانه یارانه نان داریم و بصورت مستمر و ماهانه هزینه نان بنا به تعداد اعضای خانواده، پرداخت می شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید